REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šią naktį iš šeštadienio į sekmadienį, 3 val. Lietuvos laiku, Čikagoje Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) tęsis „Visų žvaigždžių“ šou.

Jau šią naktį iš šeštadienio į sekmadienį, 3 val. Lietuvos laiku, Čikagoje Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) tęsis „Visų žvaigždžių“ šou.

REKLAMA

Šiąnakt TV3 Sport kanale tiesiogiai žiūrėkite pagrindinius „Visų žvaigždžių“ renginius – įgūdžių, dėjimų bei tritaškių konkursus bei kylančių žvaigždžių dvikovą. O sekmadienio naktį įvyks pagrindinė „Visų žvaigždžių“ dvikova.

Vaizdo įraše pamatykite, kaip atrodo arena, kurioje istorinį žingsnį žengs ir Lietuvos krepšinio perlas Domantas Sabonis. Jis ne tik dalyvaus rungtynėse su ryškiausiomis žvaigždėmis, bet ir varžysis įgūdžių konkurse.

Iki šiol per visą NBA istoriją šias rungtynes pavyko pasiekti tik vienam lietuviui, kuris dabar jau turi JAV pilietybę – Žydrūnui Ilgauskui.

REKLAMA
REKLAMA

D. Sabonis tapo ne tik antruoju „Visų žvaigždžių“ lietuviu – 23-ejų centras yra ir pats jauniausias visų laikų dalyvis iš Lietuvos.

REKLAMA

Įdomu tai, kad Ž. Ilgauskas šiose rungtynėse dalyvavo dukart – 2003-aisiais ir 2005-aisiais. Pirmą kartą Ž. Ilgauskas nesugebėjo pelnyti nė taško, todėl bent vienas taiklus D. Sabonio metimas reikštų ir geriausią visų laikų Lietuvos krepšininkų debiutą šiame lygyje.

Šiemet „Visų žvaigždžių“ rungtynėse netrūks jaunimo. Būdamas 23-ejų D. Sabonis yra vyresnis už penkis kitus dalyvius: Luka Dončičių, Bamą Adebayo, Trae Youngą, Brandoną Ingramą ir Jaysoną Tatumą.

Viso „Visų žvaigždžių“ rungtynėse dalyvaus 22 žaidėjai – D. Sabonis savo pavardę išgirdo paskutinis ir pateko į LeBrono Jameso komandą. Kartu su D. Saboniu vienoje komandoje žais tokie elitiniai krepšininkai, kaip Anthony Davisas, Jamesas Hardenas, Luka Dončičius, Kawhi Leonardas, Nikola Jokičius, Damianas Lillardas, Benas Simmonsas, Chirsas Paulas, Russellas Westbrookas ir Jaysonas Tatumas.

REKLAMA
REKLAMA

Čikagoje šeštadienį prasidėsiantis renginys vyks jau 68 kartą. NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis pradėtas rengti dar 1951-aisiais ir iki šiol neįvyko tik kartą – 1999-aisiais – dėl sutrumpėjusio sezono.

Krepšinio mylėtojai iš Lietuvos šiemet turi unikalią galimybę visus savaitgalio įvykius stebėti tiesiogiai per TV3 Sport kanalą. O pamatyti ten tikrai bus ką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų