REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį 30-metis britas Anthony Joshua atsirevanšavo bendraamžiui meksikiečių kilmės amerikiečiui Andy Ruizui bei susigrąžino WBA (Super), IBF, WBO ir IBO sunkiasvorių pasaulio čempionų diržus.

Šeštadienį 30-metis britas Anthony Joshua atsirevanšavo bendraamžiui meksikiečių kilmės amerikiečiui Andy Ruizui bei susigrąžino WBA (Super), IBF, WBO ir IBO sunkiasvorių pasaulio čempionų diržus.

REKLAMA

Po šios kovos A. Ruizas prisipažino, kad birželį iškovojęs čempionų titulus jis tris mėnesius dalyvavo vakarėliuose, vėliau treniravosi pats ir neklausė nei trenerio, nei savo tėčio pastabų dėl augančio svorio.

Čempionų titulus susigrąžinęs A. Joshua kritikavo tokį savo varžovo neapgalvotą pasiruošimą ir vadino tai „ne čempionišku keliu“ bei juokavo, kad norėtų mokėti taip pat treniruotis.

„Norėčiau mokėti treniruotis taip, kaip tai darė A. Ruizas“, – „Good Morning Britain“ kalbėjo A.Joshua. „Norėčiau mokėti taip daryti, bet tai nėra čempioniškas kelias. Andy gali sakyti visus šiuos dalykus, bet jis žinojo, kad jo laukia kova ir žinojo, kaip geriausiai jai pasiruošti. Deja, viskas klostėsi ne pagal jį, bet esu tikras, kad jis gali padaryti pakeitimus ir išmokti gyvenimo pamokas.

REKLAMA
REKLAMA

Kad ir kokios jo klaidos buvo, jis jas žino. Galbūt jis turi pasiteisinimų, jam tereikia sugrįžti į treniruotes ir darant viską teisingai vėl bandyti sugrįžti“.

REKLAMA

A. Joshua taip pat papasakojo, kodėl svarbi pasiruošimo dalis buvo neįsileisti balsų, kurie jam sakė, kad organizuoti revanšinę kovą vos po šešių mėnesių patyrus tiek nokdaunų yra klaida.

„Nėra pasiteisinimų ir aš nenoriu, kad kas nors nurašytų Andy. Jis yra puikus buvęs čempionas ir jis įveikė mane sąžiningai. Kartais reikia save iš naujo patikrinti įvairiomis formomis, o manoji forma buvo pralaimėjimas. Šį kartą aš buvau labai susikoncentravęs į savo darbą.

Aš tiesiog nesiklausiau tų vadinamųjų bokso ekspertų, kurie tvirtino, kad negalėsiu susigrąžinti savo diržų, o po šešių mėnesių eiti į revanšą yra pavojinga. Ne daug sunkiasvorių gali susigrąžinti diržus, tačiau aš tikėjau savo komanda, išlaikiau ją visiškai tokią pačią, nors daug kas man sakė juos pakeisti ir pajaučiau, kad ištikimybė parodė savo jėgą, mes išėjome ir įrodėme, kokie esame geri. Esu dukart pasaulio sunkiasvorių čempionas, esu dėkingas, kad galiu būti televizijoje ir už visus gerus dalykus, kurie man nutiko“, – kalbėjo A. Joshua.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų