REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ulanovas: situacija labai bjauri

Kauno „Žalgiris“ namuose patyrė ketvirtą nesėkmę iš eilės Eurolygoje. Antras nerezultatyviausias rungtynes sezone sužaidę kauniečiai 59:61 nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai.

Kauno „Žalgiris“ namuose patyrė ketvirtą nesėkmę iš eilės Eurolygoje. Antras nerezultatyviausias rungtynes sezone sužaidę kauniečiai 59:61 nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai.

REKLAMA

Naudingiausiai „Žalgirio“ gretose šiame mače žaidė Edgaras Ulanovas, kuris per 30 minučių pelnė 11 taškų (4/7 dvit., 0/2 trit., 3/3 baud. met.), atkovojo 5 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo bei surinko 15 naudingumo balų.

„Žinojome, kad bus negražios rungtynės – daug klampaus žaidimo, ilgos atakos. Tokiame mače labai svarbu susirinkti lengvus taškus. Patys neblizgėjome puolime, o varžovams leidome rinktis taškus iš po krepšio bei baudų metimais“, – po susitikimo kalbėjo E.Ulanovas.

Ketvirtajame kėlinyje žaidėte mažu penketu, kas visai pasiteisino. Ko pritrūko susitikimo pabaigoje?

Įmesti ir apsiginti. Tokiame lygyje rungtynių pabaigoje negali žinoti, kas nutiks. Neįmetėme, subaudavome, o jie savo metimus susimetė. Gaila ir dėl to, kad leidome jiems daug atkovoti kamuolių puolime.

REKLAMA
REKLAMA

Ar susitikimo pabaigoje vėl pritrūko lyderystės?

Galima viską išspręsti dar iki ketvirto kėlinio. „Crvena Zvezda“ nėra labai talentinga komanda. Neturėjome leisti, kad viskas spręstųsi susitikimo pabaigoje. Prieš rungtynes buvo fantastiška atmosfera. Pralaimėjome kelis mačus iš eilės ir situacija labai bjauri. Aišku, būtų gerai, jeigu ketvirtajame kėlinyje būtų atsiradęs lyderis, bet galima buvo viską padaryti ir anksčiau.

REKLAMA

Varžovai yra viena iš aukščiausių komandų Eurolygoje. Kiek jų ūgis pridarė problemų? 

Nemanau, kad tai buvo pagrindinė problema. Jų aukštaūgiai nėra mobilūs ir galėjome tuo pasinaudoti. Jų gynėjai taip pat fiziški – gerai keičiasi gynyboje. Komandinė jų gynyba buvo itin gera, tad ūgis nebuvo didžiausias jų pranašumas.

Pabaigoje nesukrito geri metimai?

Taip, nepataikėme iš gerų padėčių. Kartais viską lemia, kas susirenka daugiau lengvų taškų. Nebuvome protingi iki galo ir varžovai tuo pasinaudojo.

Kas svarbiausia, norint sugrįžti į pergalių kelią?

Svarbiausia dabar yra laimėti, tada pagerėtų ir komandos psichologija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų