Vienas Indonezijos viešbučio restoranas savo meniu papildė nauju patiekalu - suvožtiniu, kurio kaina net 140 dolerių. Kaina turėtų šokiruoti ne vieną šalies gyventoją - kad paragautų šio skanėsto, daugelis jų turėtų du mėnesius sunkiai dirbti ir neišleisti nė cento. Jis gaminamas iš 225 gramų specialios rūšies brangios "Kobe" jautienos, bandelės, daržovių ir patiekiamas su kepintomis bulvytėmis.
"Kobe" jautienos skonis labai skiriasi nuo įprastos. Mat veršiukai auginami ypatingomis sąlygomis - gerti jiems duodamas alus, sumaišytas su pienu, taip pat jie kasdien geria vitaminus ir ėdą žolę be pesticidų.
Pasak restorano virėjo, per mėnesį jie sugebėjo parduoti jau 20 šių suvožtinių.
REKLAMA