Italijoje, Turine, vykusioje miesto viešbučių ir restoranų asociacijos konferencijoje kelių moterų entuziasčių rūpesčiu buvo surengtos varžybos, sulaukusios nemažo visų dalyvių susidomėjimo. Moterys pasikvietė tris visame mieste garsias kulinares moteris, kurios konkurse susirungė su trim pripažintais kulinarais vyrais. Buvo nutarta rungtis "paprastų" (tradicinių) patiekalų gamybos rungtyse. Visi konkursantai gamino didelius kiekius (50 žmonių) tradicinio itališko maisto. Jie turėjo ruošti poros rūšių makaronus, salotas, sūrio užkandį ir padažą kepsniui. Tuomet visi konferencijos nariai turėjo išties nelengvą užduotį - iš puikiai paruoštų patiekalų išrinkti geriausius. Ragaudami niekas nežinojo, kurie iš virėjų gamino patiekalus. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad bent jau Turine geriausi kulinarai - tikrai vyrai. Vyrai užėmė pirmą, antrą ir ketvirtą vietas bendroje įskaitoje. Tai nenuostabu žinant, kad Italijos restoranuose pagrindinių virėjų pareigas net devyniuose iš dešimt restoranų užima būtent vyrai.
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą