Vokietijos sausainių gamintoja "Bahlsen" nusamdė mokslininkų komandą, kad sukurtų traškiausius sausainius. Tokį sprendimą įmonė priėmė po to, kai buvo atlikti tyrimai, kurie parodė, kad didžioji dalis vokiečių perka ne tas dešreles, kurios skaniausios, o tas, kurios gražiausiai traška. "Bahlsen" kompanijos sausainių pardavimai per metus siekai 1,2 bilijonus eurų. Todėl kompanija įsitikinusi, kad jų sausainiai - patys skaniausi ir geriausiai kvepia, tačiau jie taip pat siekia, kad jų sausainiai ir labiausiai traškėtų. Ši Vokietijos sausainių kompanija yra pirmoji iš didžiųjų maisto pramonės įmonių, kuri, atsižvelgdama į atliktą tyrimą dėl maisto traškėjimo, gerina savo produkcijos kokybę.
REKLAMA