Vokiečių kunigas sugalvojo, kaip užraugti alų skalbimo mašinoje. 45 metų Maiklas Fėjus iš Duisburgo į skalbimo mašiną įdiegė specialią alaus rauginimo programą, kuri susideda iš sukimosi ir šildymo, bet nėra gręžimo. Jis teigia, kad kunigas be alkoholio - prasta kombinacija, ir pridūrė, kad Jėzus vietoj sveikos ramunėlių arbatos pasiūlė vyno. Kunigas raugina po 30 litrų alaus kas šešias savaites, nes tai legalus alkoholio kiekis, leidžiamas gaminti namuose, ir pridūrė, kad jį įkvėpė vienuolių tradicija rauginti alų katile virš laužo. Alui raugti jis pasirinko didžiausios talpos skalbyklę. Prieš pradėdamas alaus gamybos procesą jis turėjo skalbyklėje dvidešimt kartų "skalbti" tik vandenį, kad neliktų muilo likučių. Kunigas alų daro pagal tikslius vokiečių alaus gaminimo reikalavimus, kurie siekia net 1516-uosius.
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą