REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno policininkai antradienį sulaikė šešis pastaruoju metu aktyviai Kauno mieste ir apskrityje veikusios nusikalstamos grupuotės narius, kurie vertėsi automobilių vagystėmis, jų gabenimu į užsienį ir turto prievartavimu iš pavogtų automobilių savininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Turima duomenų, kad sulaikytieji palaikė glaudžius ryšius su kitų nusikalstamų grupuočių nariais, tarpininkavusiais dėl automobilių išpirkų.

REKLAMA

Pareigūnų turimais duomenimis, grupuotės nariai yra pavogę kelias dešimtis automobilių. Paprastai vogdavo populiariausių markių - VW, "Audi", "Nissan", "Mercedes Benz", 10-12 metų senumo automobilius, kuriuose nebūdavo įrengta signalizacija, su kitų miestų registracijos numeriais.

Anot policijos pareigūnų, šie vagys veikdavo gana įžūliai, kadangi vogdavo vidury dienos iš miesto centro arba Aleksoto turgavietės prieigų. Nepavykus gauti išpirkos iš pavogtojo automobilio savininko, nusikaltėliai automobilį ardydavo ir realizuodavo dalimis. Geresnius automobilius, suklastoję kėbulo ir kitus identifikacinius duomenis, jie išvarydavo į Rusiją.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų