REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Indrė ir Mantas Stonkai, Saulius Skambinas ir Karina Krysko, Sofio Gelašvili Dominykas Niūniava (tv3.lt fotomontažas)

Vestuvės – turbūt viena gražiausių švenčių poros gyvenime, tačiau neretai nutinka, kad prabėgus keliems metams žmonių norai ir interesai nebesutampa ir jie pasuka skirtingais keliais.

40

Vestuvės – turbūt viena gražiausių švenčių poros gyvenime, tačiau neretai nutinka, kad prabėgus keliems metams žmonių norai ir interesai nebesutampa ir jie pasuka skirtingais keliais.

REKLAMA

Šiais metais išsiskyrė ne viena garsi pora. Kai kurie buvę mylimieji tai padarė tyliai, o kai kurie nevengė viešumos ir drabstė vienas kitą purvais. Galbūt vėliau to ir gailisi, tačiau dažniausiai, kas būna paviešinta internete, socialinių tinklų vartotojų mintyse lieka gana ilgą laiką.

Pavasarį į viešumą taip pat pradėjo lįsti vis daugiau gandų apie poras, kurios tai neva gyvena atskirai ir laimės kartu nebeieško.

Bene daugiausiai pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad neva tai skiriasi komikas Mantas Stonkus su žmona Indre.

Internautai pastebėjo, kad pora nebeviešina bendrų nuotraukų, nerodo, kad leidžia laiką kartu, o ir pats Mantas nemūvi vestuvių žiedo.

REKLAMA
REKLAMA

Visuomet socialiniuose tinkluose vienas kitą gyrę ir savo meile besidžiaugę Stonkai šios situacijos nekomentavo, tačiau ir nepaneigė žiniasklaidos atstovams.

REKLAMA

Primename, kad pora susituokė 2011 m. spalio 1 d. Kaišiadorių rajone esančioje Žąslių bažnyčioje. Pora kartu buvo jau trejus metus. Tuomet Indrė Augustaitytė pasirinko vyro pavardę ir tapo Stonkuviene.

Pasklido kalbos apie byrančią santuoką

Daugelį nustebino ir balandžio viduryje pasirodę gandai, kad neva tai šokėjas Saulius Skambinas ir dainininkė Karina Krysko negyvena kartu.

Vis dėlto portalui kaunodiena.lt susisiekus su Sauliumi, ir paklausus, ar gandai yra teisingi, šis kalbas paneigė, tačiau jo žodžiai užminė mįslę: „Tai nėra tiesa. Dabar gyventi atskirai neplanuojame. Nežinau, kaip bus ateityje.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino: „Dabar mes labai susikoncentravę į darbus. Šiaip viskas kaip ir gerai – šeima nebraška.“

Vyras teigė, kad į kalbas apie nedarnius poros santykius jis itin didelio dėmesio nekreipia. „Labai tolerantiškai žiūriu į žmones, nes žinau, kad kalba visi, ir kalba kas yra ant seilės.

Tad į tas kalbas aš ir nesigilinu. Tai yra mano gyvenimas, kaip aš jį noriu, taip ir gyvenu. Tad kiti tikrai neturėtų patarinėti, teisti ar džiaugtis. Visi mes privalome savaip savo kelią nueiti. Reikės – ir skirsiuos. Gal po kažkiek laiko sakysim: pabuvom savo dozę kartu ir galim varyt toliau kur nors“, – reziumavo žinomas šokėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be to, portalas lrytas.lt skelbė, kad neva tai S. Skambinas šiuo metu susitikinėja su nėščia Živile B. iš Kauno.

Portalas tv3.lt primena, S. Skambinas ir K. Krysko susituokė 2011 metais, netrukus po to jiems gimė sūnus Majus.

„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią neseniai „Virtuvės istorijų“ laidoje negailėjo Saulius.

Nusprendė sukti skirtingais keliais

2016-ųjų liepos 30-ąją pompastiškas vestuves sostinėje iškėlusi Gruzijos milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili gražiausią gyvenimo šventę minėjo net dukart. Pirmąsyk su asmeniniu treneriu Dominyku Niūniava tuokėsi Tbilisyje, o antrąkart – tėvams priklausančiame prabangiame Vilniaus senamiesčio viešbutyje „Atrium“.

REKLAMA

Tiesa, dar gruodžio mėnesį pasklido kalbos, kad dukrą auginanti pora suka skirtingais keliais. Tą išdavė socialiniuose tinkluose dingusios bendros poros nuotraukos.

Sofio situacijos komentuoti nepanoro, tačiau sakė, kad „yra kaip yra“, o žiniasklaidos atstovų prašė būti supratingais.

Po prabangių vestuvių – skaudžios skyrybos

Dar 2018-ųjų birželį įspūdingą vestuvių šventę iškėlusi atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su mylimuoju, krepšininku Ronaldu taip pat pasuko skirtingais keliais.

Vos tik pasklido kalbos, susisiekus su pačia Gabriele ši tvirtino, kad visos kalbos yra išgalvotos ir skyrybos vos prieš pusmetį bažnyčioje susituokusiai porai tikrai negresia.

REKLAMA

Paklausus, kaip porai sekasi reaguoti į neigiamus komentarus bei internautų kalbas, Gabrielė sakė, kad jie nekreipia dėmesio į tai, kas vyksta.

„Neturiu komentarų... Vyrui visiškai nesvarbu, kas vyksta viešojoje erdvėje. Jis gyvena savo gyvenimą, jis nėra šitos pompastikos gerbėjas, kurią aš mėgstu, todėl jam visiškai nesvarbu“, – rėžė moteris.

Ne paslaptis, kad Gabrielė taip pat nusprendė nuo Naujųjų metų atsisakyti ir kai kurių asmeninių kadrų savo paskyrose. Tai, pasak jos, tik į naudą jų šeimai.

„Jaučiuosi daug geriau. Mano toks elgesys man prideda moteriškumo, jaučiuosi tvirčiau ant kojų stovinti nei anksčiau, kai visą gyvenimą rodydavau tarsi ant lėkštučių“, – tv3.lt sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gabrielė taip pat užsiminė, kad žinučių iš internautų jai tenka sulaukti labai dažnai: „Rašo asmeniškai, bet aš dažniausiai joms neatrašau arba palinkiu sėkmės“, – nusijuokė moteris.

Vis dėlto vos po kelių mėnesių paaiškėjo, kad poros meilė subliuško ir jie nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Šedžių santykių drama

Ilgą laiką tebesitęsia ir Andriaus bei Monikos Šedžių skyrybų drama. Pora ne kartą susitiko teisme, bet, panašu, kad procesas gali užsitęsti.

Daugelį nustebino žinia, kad A. Šedžius susitikinėja su 20-mete Erdvile Pilvinyte iš Šiaulių. Jauna mergina drąsiai žiniasklaidai kalbėjo, kad su juo yra pora ir gyvena Andriaus namuose.

REKLAMA

Tiesa, tuo tarpu Monika taip pat turi antrąją pusę – Dovydą, kuris gyvena užsienyje, tačiau dažnai svečiuojasi ir Lietuvoje.

Andrius taip pat prabilo kaip jaučiasi, kad dėl skyrybų Monika kaltina tik jį. Pasirodo, viskas gali būti visai ne taip, kaip anksčiau buvo teigiama. Andrius prasitarė, kad nors ir Monika padavė skyrybų prašymą pirmoji, nesutarimai prasidėjo po neva jos pačios užmegzto romano su garsiu Lietuvos atlikėju.

„Jai nebėra, ką daryti. Ji kitokių argumentų neturėjo, užsipuolė mane, bet iš tikrųjų skyrybos tai vyko dėl jos, dėl projekto „Muzikinė kaukė“. Jame ji turėjo romaną su Tadu Juodsnukiu. Dėl to romano ir įvyko visi pykčiai. Skyryboms ji pati pateikė prašymus, aš tai nenorėjau skirtis“, – prisipažino A.Šedžius.

REKLAMA

tv3.lt norėjo apie tai sužinoti ir iš Monikos lūpų, tačiau su atlikėja susisiekti nepavyko. Savo ruožtu Tadas Juodsnukis taip pat atsisakė komentuoti susidariusią situaciją.

Šedžius įvertino Erdvilės žodžius

Andriaus pasiteiravus, ar neseniai apie jųdviejų santykius prabilusi Erdvilė nesujauks kortų teisme, vyras buvo užtikrintas, kad taip nutikti neturėtų.

„Pirmas dalykas, ką aš noriu pasakyti, kad jokių santykių su Erdvile aš nesu patvirtinęs. Čia iš žiniasklaidos pusės buvo šitie dalykai.

Yra du skirtingi dalykai: vienas dalykas yra Erdvilė ir tai, ką ji šneka, o kitas dalykas yra tai, kad abu žmonės turi patvirtinti santykius, – be užuolankų kalbėjo verslininkas. – Kitas žingsnis yra tas, kad jeigu man kažkokie priekaištai galėtų būti dėl Erdvilės, tai jie galėtų būti pusmečio senumo. Visas procesas jau vyksta dvejus metus. Dvejus metus su Monika mes net negyvenam kartu.“

Dėl to, kaip pakryps skyrybų procesas, verslininkas buvo ganėtinai tylus. Jis savo nuomonės reikšti nenorėjo.

„Koks bus teismo sprendimas, aš dar nekomentuoju“, – griežtai pasakė verslininkas. A. Šedžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų