REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusio sekmadienio vakarą „X faktoriaus“ laida pateikė staigmenų tiek savo atlikėjus pamilusiems gerbėjams, tiek patiems projekto dalyviams. Po dvi dainas atlikę dalyviai, sulaukė ir pastabų, ir pagyrų.

Praėjusio sekmadienio vakarą „X faktoriaus“ laida pateikė staigmenų tiek savo atlikėjus pamilusiems gerbėjams, tiek patiems projekto dalyviams. Po dvi dainas atlikę dalyviai, sulaukė ir pastabų, ir pagyrų.

REKLAMA

Į sceną žengusi Kristina Jūrevičiūtė sulaukė nemalonios staigmenos. Atlikėjai teko su sugedusiu ir trūkčiojančiu mikrofonu dainuoti pusę dainos.

Pirmąją dainą be priekaištų atlikusiai merginai ne mažai streso sukėlė antrosios dainos atlikimas. Pradėjusi dainuoti Jennifer Hudston dainą „You're gonna love me“ viskas ėjosi sklandžiai, tačiau dainos viduryje dingo atlikėjos balsas ir liko girdėtis tik muzika.

Mergina nepasimetė ir dainavo toliau, o mikrofonas kartkartėmis įsijungdavo ir vėl išsijungdavo.

Teisėjai sėdėjo nesupratę situacijos, o Marijonas Mikutavičius ženklais bandė parodyti ir prašyti, kad pasirodymą nutrauktų, tačiau numeris tęsėsi toliau.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenoriu nuslėpti, nes tai buvo akivaizdu – buvo techninės problemos. Pusę dainos garsas trūkinėjo. Ką dabar daryti? Ar perdainuojame, ar balsuojame už tai, kas buvo? Bus pats šūdiniausias dalykas pasaulyje, jei techninės problemos šią dieną pakiš koją šiai moteriai“, – pasibaigus kūriniui kalbėjo Marijonas Mikutavičius.

REKLAMA

Nors salėje stebėję žiūrovai pakilo nuo kėdžių ir skandavo „Pakartot!“, tačiau atlikėjai dainuoti dar kartą nebuvo leista. Pasak kūrybinės grupės, taip būtų nesąžininga kitų dalyvių atžvilgiu.

Nepaisant pasirodymo trukdžių, mergina vis vien sulaukė daugybės pagyrų iš teisėjų. Atlikėja buvo giriama už tai, kad puikiai susitvarkė, nepasimetė ir kaip tikra profesionalė dainavo toliau.

Pati Kristina situaciją priėmė labai ramiai: „Tikrai nemanau, kad čia kažkokia katastrofa, tokie dalykai atsitinka gyvenime ir jų išvengti negali. Iš pradžių, nesupratau, kad viso garso negirdi ir visa salė, man pradėjo trukčioti ausinė ir kai ją išsitraukiau, supratau, kad garso niekur nėra. Tačiau vis dar tikėdamasi, kad garsas atsiras – tęsiau dainą.“ 

REKLAMA
REKLAMA

Mergina šios dainos labai laukė ir tikėjosi ją gerai atlikti: „Šios dainos labai norėjau ir jai kaupiausi, galvojau, kad ji atsidurs „Youtube“ kanale, žmonės galės paklausyti ir pasidžiaugti. Buvau gerai nusiteikusi, dėl to man labiausiai apmaudu. Technika gali pavesti bet kokį mirtingą žmogų, jei pateksiu į finalą, norėčiau vėl atlikti šią dainą.“

Laimei, žiūrovai į šiuos nesklandumus nekreipė dėmesio ir toliau palaikė savo favoritę, Kristina iškovojo šansą keliauti į kitą „X faktoriaus“ finalą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų