REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
125
Įspūdinga TV3 22-ojo sezono šventė su ryškiausiomis eterio žvaigždėmis ir SEL (nuotr. Eimanto Genio)

TV3 televizija pasitinka naująjį, jau 22-ąjį, rudens sezoną. Ryškiausi eterio veidai ir šventės svečiai šįvakar renkasi į Kalnų parką. Čia nuo 18.00 valandos juos pasitinka specialiai sukurtos, įspūdingai dekoruotos, 500 kvadratinių metrų erdvės, atspindinčios šių metų sezono šūkį „Gera kartu!“ ir primina TV3 rudens sezono klipą, kur žiūrovai ir žvaigždės jaučiasi tarsi namie.

125

TV3 televizija pasitinka naująjį, jau 22-ąjį, rudens sezoną. Ryškiausi eterio veidai ir šventės svečiai šįvakar renkasi į Kalnų parką. Čia nuo 18.00 valandos juos pasitinka specialiai sukurtos, įspūdingai dekoruotos, 500 kvadratinių metrų erdvės, atspindinčios šių metų sezono šūkį „Gera kartu!“ ir primina TV3 rudens sezono klipą, kur žiūrovai ir žvaigždės jaučiasi tarsi namie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak organizatorių, viskas sumanyta taip, tarsi svečiai patenka į didžiulius TV3 namus: „Įsivaizduokit, jei TV3 kurtų savo namų interjerą tai jis atrodytų taip – įspūdingi 6 metrų aukščio stogai, iš kelių šimtų lempučių suformuotas milžiniškas šviestuvas, LED ekranai ir jaukių namų įspūdį sustiprinančios užuolaidas bei šviesos.

REKLAMA

Šventiškai išsipuošusios žvaigždės žengia raudonuoju kilimu, virš kurio žiedlapius barsto žinoma mergina – TV3 serialo „Tobula kopija“ aktorė Evita Malaškevičiūtė. Prie foto sienelės fotografams pozuojančias žvaigždes kalbina „Vilnius gyvai“ vedėjai – Ieva Stasiulevičiūtė ir Rimas Bružas. O vakaro vedėjais tapo netikėtas duetas – televizijos vilkas Andrius Rožickas ir Mis Lietuva, „Šok su manimi“ dalyvė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Nauju partneriu nustebino ir Vaida Skaisgirė. Ji renginyje pasirodė su paslaptingu kompanionu, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, yra profesionalus magas Mr.Fox – TV3 premjeros „Didysis magijos šou“ dalyvis.

Sezono atidarymo šventėje TV3 Žinių vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva sėdo už specialaus Žinių stalo, kur kalbino savo viešnią – TV3 televizijos generalinę direktorę Laurą Blaževičiūtę, o orų pranešėjas Naglis Šulija dėstė savo prognozes ir net leido į orų pranešėjų vaidmenį įsijausti svečiams.

Čia pat sumanyta ir muziejų ar brangenybių aukcioną primenantis eksponatas – humoro laidos „Svogūnų Lietuva“ meno dirbinys – auksinė svogūno statulėlė, kurią akylai, tarsi slaptasis agentas, saugo Antanas Nedzinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TV3 premjeros – komiško serialo „Bruto ir Neto“ herojai – aktoriai Jonas Gricius ir Šarūnas Banevičius savo barą iš serialo perkėlė į šventės erdves. Jie juokauja, kad tai – „Baras už milijoną“. Tiesa, neaišku kokios valiutos. Už baro sukiojosi ir serialo aktorė Akvilina Ubartaitė.

„X Faktoriaus“ muzikos kambarys įkurtas po milžinišku kupolu, o serialo „Moterys meluoja geriau“ damos užsigeidė turėti visą tikriausią savo nuosavą kalną. Atidarymo šventę nuo 18.30 val. tiesiogiai transliuoja naujienų ir pramogų portalas tv3.lt, todėl žiūrovai gali pamatyti įdomiausias renginio akimirkas, žvaigždes, pozuojančias fotografams, įspūdingus svečių pasirodymus ir visiems puikiai atpažįstamus eterio veidus.

REKLAMA

Organizatoriai sako, kad tiek čia, tiek kalnų parke vyksiančiose TV3 šventės dūzgėse – grupės SEL koncerte su 20 000 gerbėjų – laukia daug garso ir daug šviesos. Vakarą vainikuosiančiame SEL šou žiūrovų rankomis keliaus milžiniškas, šviečiantis gaublys. Šiam, kone 2 metrų skersmens gaubliui sukurti panaudota net 500W galingumo LED lempučių juostos, švytinčios mėlynomis ir geltonomis spalvomis. Negana to, 20 000 žiūrovų telefonuose sužibės Lietuvos vėliavos, pavirsiančios į milžinišką šviečiančią trispalvių jūrą.

REKLAMA

Naujajame TV3 rudens sezone pirmadieniais-ketvirtadieniais nuo 16.30 val. – dvigubai ilgesnė socialinė dokumentika „TV Pagalba“. Tuo pačiu laiku penktadieniais – eterio naujiena „Vilnius gyvai“ – informacinė pramoginė laida su Ieva Stasiulevičiūte, Rimu Bružu, Kęstu Rimdžiumi ir Joringiu Šatu.

Pirmadieniais-ketvirtadieniais, po TV3 Žinių, 19.30 val., eteryje šėls kriminalinės komedijos „Bruto ir Neto“ herojai, įkūnijami aktorių Šarūno Banevičiaus ir Jono Griciaus bei kitų žinomų šalies aktorių. Iškart po serialo, 20.00 val., pirmadieniais – nuotykių realybės šou su trimis įspūdingomis moterimis „Pavojingi aukštakulniai“ su vedybų planuotoja Kristina Kaikariene, ambicinga teisininke Rasa Vaičekauskyte ir Lietuvos ožkų karaliene tituluojama Širvintų rajono ūkininke Dalia Ėnužyte. Tuo pačiu laiku antradieniais – atsinaujinusi publicistikos ir tiriamosios žurnalistikos laida „Prieš srovę“ su Audre Kudabiene, trečiadieniais – pramogų laida „Svogūnų Lietuva“ su Arūnu Valinsku, Monika Vaičiulyte ir Antanu Nedzinsku, o ketvirtadieniais – dvigubai ilgesnė naktinės Lietuvos realybės dokumentika „Farai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. laukia kultinio lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ nuotykiai su atsinaujinusia aktorių komanda. O jau greitai per TV3 – didžiojo muzikinio projekto „X Faktorius“ trečiojo sezono startas. Muzikinius talentus – neatrastus dainininkus ir grupes – į pergalę ves garsiausia ir talentingiausia teisėjų komanda: Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų