REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną dieną valgome tam, kad išgyventume. Tačiau yra žmonių, kurie valgo ir dėl kitų priežasčių, kurios labai nustebintų trečiųjų šalių gyventojus. Turima omeny, kad kai kuriais atvejais asmenys maistą paprasčiausiai švaisto dėl iššūkių. Beje, tokia „pramoga“ gali būti ir labai pavojinga. Nors didelė dalis maisto iššūkių yra paprasčiausiai keisti ir visiškai beprasmiai, rašo toptenz.net.

REKLAMA
REKLAMA

5. „Oreo“ sausainio iššūkis

Kai kurie maisto iššūkiai yra susiję su apsirijimu, o kiti – paprasčiausiai kvaili. Ir štai pavyzdys. „Oreo“ iššūkis reiškia, kad reikia paimti „Oreo“ sausainį, atskirti jo dalis, suvalgyti viduryje esantį kremą, tada užsidėti sausainį ant kaktos ir pabandyti jį suvalgyti be rankų. Kad turėtų tokio laisvalaikio leidimo būdo įrodymų, iššūkių mėgėjai paprastai save fotografuoja ir filmuoja. Jei ateityje robotai tikrai norėtų mus pavergti, tokia medžiaga mums būtų tikrai ne į naudą.

REKLAMA

4. Česnako iššūkis

Nors daugelis vaikų labai nemėgsta valgyti česnako, suaugusieji jo valgymą sugeba paversti iššūkiu. Kai kurios vietos netgi rengia česnako valgymo varžybas, kuriose laimėtojas gauna piniginį prizą, kurį, greičiausiai tenka išleisti burnos gaivikliams. Taip pat beprotiškai skamba ir pasakojimas apie japoną, kuris nusprendė suvalgyti hamburgerį su 100 riekelių svogūno. Jam nepavyko įveikti hamburgerio ne dėl jo dydžio, bet todėl, kad jam pasidarė labai bloga nuo svogūno skonio.

REKLAMA
REKLAMA

3. Cinamono iššūkis

Tai iš tikrųjų gana populiarus iššūkis, kurį jaunuoliai vykdo tarpusavy – veiksmas filmuojamas, o medžiaga vėliau sukeliama į „Youtube“. Iššūkio metu reikia suvalgyti valgomąjį šaukštą cinamono greičiau nei per minutę niekuo neužsigeriant. Cinamonas yra toks sausas, kad burnoje iš karto nebelieka seilių ir dėl to pasidaro neįmanoma praryti cinamoną. Kol kas dėl šio kvailo pokšto niekas nežuvo, tačiau ne vieno iššūkių mėgėjo plaučiai buvo stipriai pažeisti.

2. Želatinos iššūkis

Želatinos arba „Jell-O“ iššūkis turi nemažai variacijų, bet labiausiai paplitęs variantas yra bandyti suvalgyti visą puodelį želatinos per greičiau nei minutę taip, kad iškart nesupykintų. Tačiau kai kurie asmenys į šį iššūkį žiūri taip pat kaip ir į cinamono iššūkį: jie pasitiki savo jėgomis ir bando suvalgyti visą želatinos pakelį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Bananų ir gėrimo „Sprite“ iššūkis

Bananų ir gėrimo „Sprite“ iššūkis gali būti tituluojamas viena kvailiausių žmonijos idėjų. Iššūkio metu reikia kuo greičiau suvalgyti du bananus ir išgerti vieną litrą „Sprite“. Dažniausiai toks skubėjimas baigiasi baisiu pykinimu... Viskas, kuo šiuo atveju domisi teisėjai yra tai, kaip greitai asmuo sugeba viską sudoroti. O jei vėliau vemsite toliau, nei matote, tai jau jūsų reikalas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų