REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aistringai draugavę ir besiskyrę atlikėja Mia irverslininkas Radvilas Bubelis vis kelia abejones, ar jų santykiai išties nutrūko. Apie vestuves drąsiai kalbėjusi pora prieš keletą mėnesių oficialiai pranešė apie skyrybas. Mia žurnalui „Žmonės“ patikino, kad tai – tikrai ne pokštas.

REKLAMA
REKLAMA

Viešumoje vis dar kartu pasirodanti pora tvirtina, jog sužadėtuvės nutrauktos ir jųdviejų vestuvių galima nebelaukti. Mia prisipažino, kad išsiskyrus su sužadėtiniu išgyveno pačias sunkiausias dienas savo gyvenime. Moteris romantiškąjį laikotarpį užbaigė drastišku poelgiu – išmesdama sužadėtuvių žiedą į šiukšlių dėžę.

Moteris žurnalui pasakojo, jog skyrybos įvyko abiejų susitarimu. „Tiesiog susėdome, pasikalbėjome ir supratome, kad niekaip negalime būti kartu. Bet kažką tebejaučiame vienas kitam, todėl atskirai būti irgi negalime. Keisti tie mūsų santykiai, ir aš net nežinau, kaip juos įvardyti. Kai jis man skambina, norisi nekelti ragelio, neatsakyti į jo žinutes, nematyti, nesusitikti, nekalbėti. Bet negaliu.“ – kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų