REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



Pastaruoju metu  išgirsti dainuojančią Gintarę  Karaliūnaitę – tikra retenybė. Ji nebeorganizuoja koncertų ir tik išimtiniais atvejais pasirodo kokiuose nors renginiuose. Gintarės atvaizdas, kaip buvo įprasta anksčiau, nebepuošia ir populiarių žurnalų puslapių.

REKLAMA
REKLAMA

Tad visai nenuostabu, kad apie taip  staiga iš viešumos dingusią lietuviškosios popscenos žvaigždę sklinda įvairiausių kalbų. Vieni  tikina, kad dainininkė pradėjo naują – interjero dizainerės - karjerą. Kiti skelbia, kad rodytis viešumoje šiai garsenybei uždraudė labai   pavydus  mylimasis.  O  trečiųjų teigimu Gintarė Karaliūnaitė tiesiog sunkiai serga. Nes  kur kas dažniau nei populiariuose vakarėliuose dabar  ją galima išvysti medikų draugijoje...

REKLAMA

Šį vakarą,20.30  LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Gintarė  Karaliūnaitė  pirmą kartą prabils apie baisiausius vaikystės prisiminimus.  Kadaise jai po sudėtingų procedūrų ir tyrimų gydytojai ištarė baisią diagnozę: „Kraujo vėžys. Liaukemija“.  „Turbūt didesnį košmarą, nei aš, anuomet išgyveno mano mama. Tikrai nesupratau, kas yra kraujo vėžys ir kad toks verdiktas kartais reiškia mirtį“, - laidoje prisipažins Gintarė Karaliūnaitė.  Ir neslėps, jog  kur kas ryškiau, nei negailestingi gydytojų žodžiai,  į jos  atmintį  įsirėžė  niūri ligoninės aplinka: nykios palatos, monotoniškai iš čiaupų lašantis vanduo...   

REKLAMA
REKLAMA

Iš itin sunkios ligos išsivadavusi Gintarė prisipažįsta: visa tai ji  stengėsi pamiršti.  Tačiau prieš keletą mėnesių, kai labdaros organizatorių pakviesta, vėl apsilankė vienoje Kauno ligoninėje,   kadaise patirti išgyvenimai atgijo su nauja jėga. Išvydusia sunkiai sergančius, po gerą pusmetį ligoninėje praleidžiančius vaikus, liūdnų jų akių Gintarė Karaliūnaitė jau nebegalėjo užmiršti. Taip prieš keletą mėnesių žinoma moteris ėmėsi milžiniško labdaros projekto, kurio rezultatai šiandieną jau akivaizdūs.

Tačiau laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Gintarė Karaliūnaitė neslėps: iš šios pagalbos turėjusi ir asmeninės naudos. Nes būtent dideli ir sudėtingi vieno ligoninės skyriaus remonto darbai jai padėjo atsikratyti ne vieną mėnesį ją kamavusios depresijos ir abejingumo.



„Gyvenimas pagal moteris“ – antradienį 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų