REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėlų penktadienio vakarą sostinės naktiniame klube „Pabo latino“ įvyko garsiausio uostamiesčio artisto Eugenijaus Ostapenko albumo „Dviratukas“ pristatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas visus iš tiesų pralinksmino. Kalbama, kad skandalingasis atlikėjas šiam renginiui specialiai siūdinosi smokingą, o svečiams net iš Klaipėdos atvežė daugybę vaisių. Anot atlikėjo motinos Liubovės, kad prieš garbingus svečius nebūtų gėda, juk tai toks svarbus renginys Eugenijui.

REKLAMA

„Nedainuosiu, jei mano svečiams nebus šampano“, - prieš renginį, mamos pamokytas, renginio organizatoriams sąlygas kėlė E. Ostapenko. Patikimi šaltiniai atskleidė, kad žymusis atlikėjas visą valandą jaudinosi dėl šampano.  

Renginys scenarijaus neturėjo, todėl, lyg pasaulinio lygio žvaigždė, Eugenijus leido sau improvizuoti viso renginio metu.

„Jau seniai taip skaniai nesijuokiau. Krito perukas, krito tortas, Ostapenko kalbėjosi su robotu ir dainavo su manekene“, - įspūdžiais dalijosi viena iš klubo lankytojų Vaida.

REKLAMA
REKLAMA

Su naujo albumo „Dviratukas“ išleidimu E. Ostapenko sveikino ir dainas dovanojo „Die2kai.Lt“, Aidas Manikas ir įžymia atlikėja save vadinanti Erika. Vakaro kulminacija, kaip ir reikėjo tikėtis, tapo net du kartus atliktas „Dviratukas“.  

„Manęs visada prašo pakartoti „Dviratuką“, bet daugiau nei tris kartus aš jo neatlieku. Galėsite paprašyti, kad klubo didžėjus fonogramą uždėtų“, - vakarą užbaigdamas pareiškė E.Ostapenko.

„Vakaro žinių“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų