REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Tinder“ per graži Holly Valentine (nuotr. Instagram)

Modelis teigė, kad ji buvo išmesta iš „Tinder“, nes ji tokia patraukli, kad vyrai, su kuriais susidūrė, pagalvojo, kad ji yra netikra, rašo mirror.co.uk.

8

Modelis teigė, kad ji buvo išmesta iš „Tinder“, nes ji tokia patraukli, kad vyrai, su kuriais susidūrė, pagalvojo, kad ji yra netikra, rašo mirror.co.uk.

REKLAMA

26 metų Holly Valentine gyvena Los Andžele, tačiau dažnai keliauja po pasaulį dirbdama, todėl nusprendė prisijungti prie pažinčių programėlės ir taip susitikti su žmonėmis tyrinėjant naujus miestus.

Ji užsiregistravo ir sumokėjo už programėlės versiją, leidžiančią pamatyti žmones bet kurioje pasaulio vietoje, ir įkėlė daugybę savo nuotraukų.

Nors „Instagram“ puslapyje ji dažnai dalijasi atviromis nuotraukomis, ji reikalauja, kad visos jos pažinčių profilio nuotraukos būtų „paprastos“, nes ji drovisi pasimatymų.

Tačiau Holly tvirtina, kad vos per kelias valandas nuo prisijungimo buvo užversta pranešimais, kuriuose tvirtinama, kad nuotraukose matoma mergina – ne ji.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus ji buvo išmesta iš programėlės, o kai ji bandė prisijungti iš naujo, to padaryti nepavyko.

Ji sakė: „Aš daug keliauju, todėl norėjau pasimatyti ir sutikti naujų žmonių, todėl nusipirkau brangiausią jų siūlomą paketą, kuris leidžia nustatyti jūsų buvimo vietą bet kur.

REKLAMA

Naudojau paprastas nuotraukas, dariau viską, ką turėjau, „nubraukiau“ porą žmonių, susiradau keletą „tinkančių“ ir tada pradėjau  žiūrėti „Sostų karus “. Tada po poros valandų grįžau pamačiusi porą pranešimų buvau išmesta iš programėlė.

Žinutės, kurias mačiau, buvo „tu tikriausiai nesi tikra“, „kodėl tokia mergina, kaip tu būtų „Tinderyje“, „kodėl tu neatsakai!?! “. Aš net nesusipažinau su niekuo ar net iš tikrųjų nesinaudojau šia programėle“, – sako ji.

Ji susisiekė su „Tinder“, kad sužinotų, kas vyksta, ir sako, kad jai buvo grąžinta visa pinigų suma, tačiau nepaaiškinta, kodėl užblokuota jos anketa.

REKLAMA
REKLAMA

Holly sako, kad dažnai „Instagram“ paskyroje gauna vedybų pasiūlymų kartu su keistais vyrų, kurie liepia jai susisiekti su savo žmonomis ir viršininkais darbe, prašymais.

Ji sakė: „Aš labai gerbiu žmones, turinčius fetišus, tačiau mane visada šokiruoja tai, kai vaikinai nori, kad aš juos „sugadinčiau“ ir susisiekčiau su jų žmonomis ar draugėmis ar net darbų vadovais.

Aš tai padariau vieną kartą ir niekada nebegalėjau to padaryti. Tačiau dažniausiai prašymai būna gana įprasti“.

Nepaisant provokuojančios išvaizdos, Holly tvirtino, kad jos išvaizda yra visiškai natūrali ir turi savo bjaurią pusę, kurios nebijo parodyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji sakė: „Aš visiškai natūrali, blondinė. Aš turiu negražią pusę ir nebijau jos parodyti, tačiau priklausomai nuo drabužių spintos ar makiažo galiu atrodyti kaip visiškai įprasta mergina.

Aš esu nepaprastai tikra ir žmonės tai supranta pačią pirmą sekundę, kai žmonės su manimi susitinka realiame gyvenime. Pirmas dalykas, kurį jie sako, yra „tu visiškai tokia pati , kaip internete“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų