REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Linas Vaitkevičius su sūnumi (nuotr. asm. archyvo)

Visai neseniai „Žemaitukų“ grupės narys Linas Vaitkevičius atšventė savo gimtadienį, kuris dėl šalyje įvesto karantino buvo visai kitoks, nei praėję.

13

Visai neseniai „Žemaitukų“ grupės narys Linas Vaitkevičius atšventė savo gimtadienį, kuris dėl šalyje įvesto karantino buvo visai kitoks, nei praėję.

REKLAMA

Vis dėlto neseniai tėčiu tapęs vyras negalėtų būti laimingesnis jo paminėjimu, nė nepaisant to, kad jame be jo dalyvavo tik 2 širdžiai artimiausi žmonės.

„Visada gimtadienį sureikšminu – visada jo laukiu ir stengiuosi padaryti kiekvieną išskirtiniu. Dažniausiai švęsdavome gamtoje, miške, su žuviene ant laužo, dainomis ir pačiais artimiausiais žmonėmis. Po to dažniausiai sekdavo baseinas su visomis linksmybėmis“, – apie ankstesnius gimtadienius pasakojo Linas.

Šis L. Vaitkevičiaus gimtadienis į praėjusius buvo nė kiek nepanašus, vis dėlto kartu – ir  išties ypatingas.

„Šie metai kitokie – situacija realiai privertė apsižvalgyti, ką turiu aplink save, koks didžiausias turtas mane supa. Mes – namie, mes – sveiki. Tad ko dar reikia? Visada, atrodo, ieškodavau būdų, kaip padaryti šventę išskirtine. Šįkart ieškoti nereikėjo – viskas susidėliojo savaime. Ji tapo išskirtinė tuo, jog buvome trise. Mes susiorganizavome veiklą, kuri įdomi mums trims. Ir nereikėjo galvoti apie nieką daugiau. Diena buvo įspūdinga ne turiniu, o paprastumu ir tikrumu“, – neslėpė žinomas vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kokie buvo praėję metai, Linas atviravo, kad neseniai gimęs sūnelis į jo gyvenimą įnešė ramybės: „Vaikas mane nuramino. Esu maksimalistas – visada nerandu vietos, negaliu nurimti ir mėgautis eiline diena. Būtinai privalau padaryti kažką prasmingo. O dabar man užtenka su juo perversti knygą, užmigdyti, prajuokinti ir mano diena tampa prasminga.“

REKLAMA

Tiesa, L. Vaitkevičius puikiai žino ir tai, ko norėtų iš kitų metų. „Kuo daugiau padėti žmonai, užauginti vaiką, o ne tik mėgautis jau užaugusiu rezultatu. Neatidėlioti kūrybos minčių, o tiesiog jas nedelsiant realizuoti. Nustoti nukelti svarbius darbus. Neskubėti, nurimti – visko nespėsi niekada“, – sau priminė jis.

Dar anksčiau „Žemaitukų“ grupės narys naujienų portalui tv3.lt pasakojo, kad koronaviruso išties labai bijosi, o ypatingai – dėl šeimos. Nepaisant to, dabar jis teigia įžvelgiantis ir vieną gerąją to pusę – laiką namie, kurį vadino nuostabiu.

REKLAMA
REKLAMA

„Niekada negaliu leisti sau tokios prabangos nieko neveikti ir negalvoti apie rytojų. Šiandien mes atsipalaidavę – valau voratinklius garaže, kurie, turbūt, būtų buvę ten ilgai; groju, kuriu dainas, kurioms rasti laiko rutinoje būdavo sunku. Išgyvenimo instinktas verčia mąstyti, strateguoti ir atlikti vyrišką pareigą – būti atsakingam už šeimą“, – sakė L. Vaitkevičius.

Jis pridėjo ir tai, kad su visa šeima labai atsakingai klauso nurodymų ir laikosi saviizoliacijos. 

„Maisto sulaukiame iš artimųjų, kurie padeda jį prie durų. Viską dezinfekuojame, labai bijome ir stebimės daugumos abejingumu. Bandėme važiuoti į Palangą, rasti atokią vietelę, kol dar nebuvo paskelbtas karantinas, bet pamatėme, kad visur pilna žmonių – todėl apsisukome ir grįžome. Todėl nesiblaškome, būname namie. Žiauriai pasiilgau artimųjų – norisi įsileisti ir kepti šašlykus visas dienas, tačiau dar spėsime!“ – neabejojo Linas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų