REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Natalia Oreiro (nuotr. asm. archyvo)

1998-aisiais pradėta rodyti telenovelė „Laukinis angelas“ tapo rekordinio populiarumo serialu, o muilo operoje vaidinusios žvaigždės – geidžiamiausiais aktoriais.

24

1998-aisiais pradėta rodyti telenovelė „Laukinis angelas“ tapo rekordinio populiarumo serialu, o muilo operoje vaidinusios žvaigždės – geidžiamiausiais aktoriais.

REKLAMA

Pagrindinė argentiniečių muilo operos aktorė – charizmatiška garbanė Natalia Oreiro – pavergė žiūrovų širdis. Dabar 42-erių metų moteris, daugelio manymu, atrodo net geriau nei jaunystėje. Vis dėlto grožiu ir nepriekaištinga išvaizda Natalia pasižymėjo visą gyvenimą.

Serialo žvaigždė mėgaujasi muzikine karjera bei idilišku šeimos gyvenimu. Dar 2000 metais N. Oreiro muzikinis albumas „Tu Veneno“ buvo nominuotas Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimams, o aktorė pateko į seksualiausių planetos moterų sąrašą. Nenuostabu, kad su savo gerbėjais gražuolė urugvajietė iki šiol dalijasi pikantiškų fotosesijų kadrais.

Natalia taip pat daug laiko praleido įvairiose fotosesijose, nes jos grožį pastebėjo nuo paauglystės. „Laukinis angelas“ kaip reikiant išgarsino iš Urugvajaus kilusią aktorę bei dainininkę Natalia Oreiro. Po vaidmens šiame seriale tapo pirmo ryškumo žvaigžde.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė penkiolika metų gyvena santuokoje su rokeriu Riccardo Molyo. 2012-aisiais porai gimė sūnus Merlinas Ataualpa. Tai antroji Riccardo santuoka, atlikėjas turi dar dvi atžalas.

REKLAMA

Tiesa, poros šeimyniniame gyvenime būta ir didelių krizių. Pramogų pasaulyje sklando kalbos, kad prieš kelis metus Natalia turėjo romaną su savo kolega Benjaminu Vicuna. Pasibaigus serialo filmavimams, baigėsi ir poros draugystė. 

Moteris grįžo pas savo vyrą, kuris neištikimybę atleido. Panašu, kad poros santykiai šiandien tvirti kaip niekad.

„Esame ne tik sutuoktiniai, bet ir bendražygiai. Mano vyras palaiko mane visais gyvenimo klausimais ir tiki manimi. Man labai svarbu jaustis saugiai, esu moteris, kartais nepasitikiu savo jėgomis, bet Riccardo neleidžia man pasiduoti. Jis save atrado, o aš vis dar stengiuosi ieškoti“, – gražiausiai žodžiais viename interviu apie vyrą atsiliepė Natalia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų