REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį šeštadienį pergalę Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų finale iškovojusi grupė „The Roop“ nepaliauja žavėjusi ir visos Europos.

Praėjusį šeštadienį pergalę Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų finale iškovojusi grupė „The Roop“ nepaliauja žavėjusi ir visos Europos.

REKLAMA

Visą savaitę Lietuvos pasirodymas darėsi vis populiaresnis tarp lažybininkų, o štai šiandien galiausiai pasiekta kulminacija.

Viena populiariausių „Eurovizijos“ lažybų svetainių „eurovisionworld“ nurodė, jog Lietuva pasiekė pirmąją vietą ir tokiu būdu tapo šalimi, kuri, anot lažybininkų, tikėtina, kad laimės „Eurovizijos“ dainų konkursą, kuris įvyks gegužės mėnesį Roterdame.

„The Roop“ atliekama daina „On Fire“ muša visus rekordus rodo ir „Spotify“ muzikos klausymo programėlėje. Ši daina jau kelias dienas išlieka itin populiari ir klausoma.

Kaip teigia wiwibloggs.com, ši daina buvo klausomiausia vasario 17d. Jos tądien klausėsi net 19 722 vartotojai. Džiugu, kad tokiu susidomėjimu, ši daina atsidūrė tarp TOP, kuriuose galima išvysti ir Billie Eilish ar The Weeknd.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad aną šeštadienį, dar prieš finalą, grupė sulaukė daug dėmesio ir todėl, kad prie „Žalgirio“ arenos surengė didžiulį flashmobą kartu su savo gerbėjais – visi kartojo judesius ir atliko „The Roop“ dainą. Pasirodo, kad idėja tai padaryti gimė sulaukus tokios idėjos iš vieno komentaro socialiniuose tinkluose, o dabar flashmob’us grupės nariams siūlo daryti ir užsienio šalys, pavyzdžiui, Jungtinė Karalystė bei Nyderlandai.

REKLAMA

Įdomu tai, kad dalyvauti šių metų „Eurovizijos“ atrankose grupės nariai apsisprendė jau praėjusių metų sausį, o ypatingai per pastaruosius metus juos įkvėpė 2018 metų „Eurovizijos“ nugalėtojas Salvadoras Sobralis.

„Man labai patiko Salvadoras Sobralis. Jis leido suprasti, kad „Eurovizijoje“ gali būti kitoks. Jis galbūt pralaužė tuos ledus būti kitokiu, parodė, kad keistumas yra gerai“, – sakė grupės lyderis V. Valiukevičius.

Jis papasakojo ir tai, iš kur kilo jau firminiu tapęs judesys virš galvos. Pasirodo, kad Vaidotas dar 2017-aisiais nusiskuto galvą plikai, o kadangi šis reikalas jam buvo naujas, ėmė ieškoti būdu, kaip sužaisti su nauja šukuosena ir rankomis aplink galvą.

REKLAMA
REKLAMA

Ne kartą keitėsi ir grupės narių įvaizdis. Pasirodo, kad už visa tai atsakinga stilistė Glorija Gžimailaitė, kuriai grupės nariai negailėjo gražiausių žodžių. 

„Su ja tariuosi daugiausiai aš, nes man patinka įkišti trigrašį, jausti, kaip aš norėčiau atrodyti, ir kaip ne. Glorija turi labai gerą pojūtį. Pavyzdžiui, kaip pas Mantą atsirado šortai? Jis užsidėjo kelnes ir pasakė, kad viskas gerai, bet reikėtų šortų. Glorija iškart ėmė ir nukirpo“, – besijuokdamas sakė V. Valiukevičius.

„Su tais tiesiog nukirptais šortais – be jokių pagražinimų, neapsiūtais – aš ir pasirodžiau finale“, – pridėjo ir pats Mantas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų