REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Meghan Markle ir princas Harry (nuotr. SCANPIX)

Iškart po didžiųjų metų švenčių pasaulį nustebino žinia, jog du karališkosios šeimos nariai – princas Harry ir jo mylimoji hercogienė Meghan Markle – ne tik ketina atsisakyti kai kurių savo pareigų, bet ir norėtų dalį gyvenimo praleisti Kanadoje.

7

Iškart po didžiųjų metų švenčių pasaulį nustebino žinia, jog du karališkosios šeimos nariai – princas Harry ir jo mylimoji hercogienė Meghan Markle – ne tik ketina atsisakyti kai kurių savo pareigų, bet ir norėtų dalį gyvenimo praleisti Kanadoje.

REKLAMA

Žinia buvo tokia netikėta, jog nustebti privertė net ir kitus karališkosios  šeimos narius, tačiau netrukus buvo imtasi ir veiksmų.

Harry ir Meghan neteko savo titulų ir dabar jau kurį laiką leidžia Kanadoje. Ir nors daugeliui karališkųjų titulų pašalinimas prilygtų košmarui, panašu, kad Harry ir Meghan negalėtų jaustis laimingensi.

Prieš kelias dienas artimas poros šaltinis užsienio žiniasklaidai pranešė, kad abu jie jaučiasi be galo laimingi dėl naujojo savo gyvenimo Kanadoje – abu tai laiko tarsi nauju skyriumi savo gyvenimuose. 

REKLAMA
REKLAMA

„Meghan jaučiasi laisva. Ji niekuomet nėra buvusi laimingesnė. Ji džiaugiasi, kad nebekuria gyvenimo Londone, tačiau ji yra be galo nustebusi dėl to, kaip greit viskas įvyko“, – teigė šaltinis.

REKLAMA

Tiesa, Harry šiuo klausimu jaučiasi kur kas labiau komplikuotai, nei jo žmona. Neseniai jis prabilęs apie pokyčius minėjo, kad ir toliau norėtų dirbti ir tarnautai karalienei bei prisidėti prie kariuomenės, tačiau be jos išlaikymo, tai tampa neįmanoma, o būtent tai – išlaikymo atsisakymas – buvo viena iš sąlygų, kurios įėjo į Harry ir Meghan karališkų pareigų atsisakymą. 

„Tikiuosi, jums tai padės suprasti, iki ko visa tai turėjo prieiti, kad aš palaikyčiau šeimą, bet atsisakyčiau viso to, ką žinojau visą savo gyenimą, kad dabar galėtume gyventi kur kas ramiau“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, viena iš priežasčių, dėl ko jiedu nusprendė sumažinti savo pareigas ir išvykti į JAV, yra ta, jog hercogienė Markle Jungtinėje Karalystėje jautėsi itin nelaiminga. 

„Toks pranešimas buvo skubotas, tačiau to priežastis buvo ta, jog Harry žinojo, kad turėjo imtis veiksmų. Meghan negalėjo nusiraminti Jungtinėje Karalystėje, o jis nori, kad ji būtų laiminga… Jis bijojo, kad jei jie Jungtinėje Karalystėje būtų likę, Meghan netrukus būtų patyrusi nuosmūkį“, – teigė artimas poros šaltinis.

Tokios pat nuomonės laikosi ir artimas Harry draugas, JJ Chalmers, kuris teigė, kad Harry pareigų atsisakė dėl to, kad galėtų apsaugoti Meghan ir jų sūnų Archie. Kitas princo draugas Tomas Bradby patikino, kad pora gerai nesutarė su kitais karališkosios šeimos nariais, jautėsi jų atstumti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad šiuo metu M. Markle su sūnumi ir augintiniais jau yra Kanadoje.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Harry ir M. Markle naujieną, jog sumažina savo karališkas  pareigas ir keliasi į JAV, paskelbė niekam prieš tai apie pokyčius nepasakoję, o negana to, tam pasirinko itin blogą dieną. Viešumoje žinia pasirodė trečiadienio vakarą, o štai ketvirtadienį – princo Williamo žmonos Kate Middleton gimtadienis.

Artimas princo Williamo šaltinis pasakojo, kad jį tai kaip reikiant įsiutino. „Tai jį tiesiog apakino, o juk nesutarimai tarp brolių ir taip yra iš anksčiau. Liūdna, todėl, kad kai jie buvo maži, Williamas būdavo pirmas žmogus, pas kurį Harry atbėgdavo su naujienomis. Williamas yra ypatingai įskaudintas, tačiau tuo pat metu jis turi koncentruotis į savo šeimą ir bandyti gyventi savo gyvenimą“, – sakė šaltinis.

Netrukus po Harry ir Meghan pareiškimo pasisakė ir karalienė, kuri priminė, kad pora su kitais šeimos nariais apie tai nė nesikalbėjo. „Diskusijos su Sasekso kunigaikščiu ir kunigaikštiene – dar ankstyvose stadijose. Mes suprantame jų norą sukti kitu keliu, tačiau tai – labai sudėtingi klausimai, kuriems išspręsti prireiks laiko“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų