REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Baiba Skurstenė-Serdiukė (tv3.lt fotomontažas)

Žinoma dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė gyvena gražiausiomis akimirkomis. Moteris kartu su kovotoju Mykolu Serdiuku laukiasi antrosios atžalos.

15

Žinoma dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė gyvena gražiausiomis akimirkomis. Moteris kartu su kovotoju Mykolu Serdiuku laukiasi antrosios atžalos.

REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad moteris laukiasi jau 7-ąjį mėnesį, tai jos nestabdo nuo apsilankymo svarbiausiuose metų renginiuose.

Visai neseniai B. Skurstenė-Serdiukė apsilankė ir „Žmonių“ apdovanojimuose, kurie ketvirtadienį įvyko Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre.

Čia žinoma moteris atėjo pasipuošusi įspūdinga raudona suknele. Tiesa, vėliau savo „Facebook“ sekėjams ji atskleidė, kad rasti tinkamą suknelę vis dėlto buvo ganėtinai sunku.

„Vakar buvau nuostabiame renginyje, labai džiaugiausi išeiti dar pasižmonėti. Noriu paraginti kitas nėštukes pasipuošti išeiti kažkur, aišku, jei sveikata leidžia. 

REKLAMA
REKLAMA

Sunku buvo rasti vakarinę suknelę, į ką dar telpu, ir nepasimesti tarp tiek gražių damų.

Raudona yra meilės spalva, tad būkime mylimi ir mylėkime kitus“, – penktadienį rašė B. Skurstenė-Serdiukė.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad žinia, jog Baiba laukiasi antrosios atžalos, pasirodė dar šių, 2020-ųjų metų pradžioje.

Sužinojus, kad laukiasi antrojo vaikelio, Baibą užplūdo maloniausios emocijos. Dainininkė prieš kelias savaites naujienų portalui tv3.lt pasakojo, kad abu su vyru šio vaikelio labai norėjo, todėl džiaugėsi, kad jo pavyko ganėtinai greitai sulaukti. Primename, kad poros sūnus Antanas gimė 2017-ųjų rudenį.

„Mano vyras be galo džiaugėsi. Pirmas vaikas jau šiek tiek paaugęs, todėl tarp vaikų amžiaus nebus didelio skirtumo“, – sakė B. Serdiukė-Skurstenė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad daugeliui moterų lauktis sekančių atžalų nebėra taip baisu, Baiba pasakojo, kad ji susidūrė su visai kitokiais išgyvenimais: „Šį kartą viskas yra absoliučiai kitaip – daug ko negaliu sau leisti net ir norėdama. Fiziškai tai kaip diena ir naktis. Yra tam tikrų sveikatos niuansų, kurių nebuvo pirmojo nėštumo metu… Jei palyginus tai su pirmu, galima sakyti, kad tuo metu nė nejaučiau, kad esu nėščia.“

Pasirodo, kad dainininkė šįkart į nėštumą žiūri kur kas atsargiau, jautriau. „Su pirmu laukimu aš buvau „lekiam-darom“ nuotaikos, viska galėjau daryti iki pat paskutiniųjų akimirkų. O štai dabar atsirado daug baimių ir norisi saugoti pilvuką kaip kiaušinį, reikia klausyti gydytojų, negaliu visko daryti taip, kaip besilaukdama pirmojo vaikelio“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Net ir dabar atlikėja neslėpė, kad savijauta visuomet galėtų būti kur kas geresnė. Vis dėlto žinoma moteris save ramina tikindama, kad visa tai – ne amžina.

Dainininkė užsiminė ir apie vaikelio lytį, bei kas, tokiu atveju, jei tai pasitvirtins, rinks antrajai atžalai vardą. „Kadangi tikėtina, kad vaikelis bus mergaitė, tai vardą rinksiuosi aš“, – sakė Baiba pridėdama, kad apie variantus jau ėmė svarstyti.

Būtent su antrojo vaikelio laukimu pasikeitė ir moters požiūris į pačią šeimą ir jos narių skaičių. „Dėl didesnės šeimos, irgi nesakau „niekada“. Maniau, kad ir po pirmojo vaikelio nebus kito, tačiau va…“ (šypsosi)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų