REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis (tv3.lt fotomontažas)

Jau visai netrukus, sausio 31-ąją, Lietuvą sudrebins kasmetiniai „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimai, o iki didžiosios dienos liekant vis mažiau laiko, apie renginį aiškėja naujos ir dar labiau intriguojančios detalės.

8

Jau visai netrukus, sausio 31-ąją, Lietuvą sudrebins kasmetiniai „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimai, o iki didžiosios dienos liekant vis mažiau laiko, apie renginį aiškėja naujos ir dar labiau intriguojančios detalės.

REKLAMA

Šiandien pagaliau paaiškėjo, kas taps šių apdovanojimų vedėjais.

Abejingų nepaliekantis duetas

Šių metų M.A.M.A. vedėjais tapo jau 4 metus iš eilės dirbantis duetas bei TV3 laidos „Gero vakaro šou“ žvaigždės, Mindaugas Stasiulis ir Justinas Jankevičius.

Tiesa, Justinas čia jau senbuvis, mat apdovanojimus veda ne pirmąkart. O štai Mindaugui ši patirtis yra nauja. „Kai sužinai, kad vesi tokį renginį, viduje yra labai geras jausmas. Tai – lyg įvertinimas, nes atrodo, kad ir pats gavai apdovanojimą“, – sakė M. Stasiulis pridėdamas, kad tai įrodo, jog kažką daro tikrai labai gerai. 

TV laidų vedėjas džiaugėsi, kad renginį jam patikėta vesti kartu su partneriu, su kuriuo jaučiasi itin susidirbęs. „Kai skirtingi žmonės, kurie nieko tarpusavyje neturi, būna sujungti tokiems renginiams, tai dažnai pasimato: kažkas pasimeta, kažkas nesusikalba. Žinoma, nežinau, kaip gali nutikti mums. Tačiau duetas iš esmės į mūšį eina drąsiai – vienas pridengia, o kitas šaudo“, – juokėsi Mindaugas.

REKLAMA
REKLAMA

M. Stasiulis pasakojo, kad renginyje kartu su Justinu jie stengsis išlaikyti panašų stilių, kaip „Gero vakaro šou“. Su žiūrovais bus bendraujama pagarbiai, stengiamasi juos prajuokinti, tačiau jokių būdu nebus pamiršti ir tie, dėl kurių visi ir susirinko, t.y. ryškiausios šalies muzikos žvaigždės. 

REKLAMA

Staigmenos ir speciali žinutė besiskiriantiems

TV laidų vedėjas pridėjo, kad renginio „arkliuku“ taps praėjusių metų apžvalga: „Statulėlės – už nuopelnus, o ironiška kritika – už tai, kas nutiko per 2019-uosius.“

Niekam ne paslaptis, kad Lietuvos pramogų pasaulis kaip niekada anksčiau praėjusiais metais buvo pažymėtas skyrybomis, todėl paklaustas, ar apdovanojimuose bus paminėta ir tai, Mindaugas juokėsi: „Apie ką daugiau kalbėti? Jei kas nors nenori būti paminėtas, gal iki tol dar spės susitaikyti, arba bent jau kol kas nesiskirti!“

REKLAMA
REKLAMA

M. Stasiulis užsiminė ir apie kitą įdomų apdovanojimų niuansą. Pasirodo, kad viena detalė iki šiol yra slepiama tiek nuo jo paties, tiek ir nuo J. Jankevičiaus. 

„Siekiant palikti vedėjus tam tikrame jaudulyje, dažnai jiems kai kurie dalykai specialiai nepasakomi iš anksto. Tai yra ganėtinai įdomus dalykas, ir aš tai sakau visiškai nuoširdžiai – moters, kuri įteiks apdovanojimus, kol kas vis dar ieškoma“, – paslaptį atskleidė M. Stasiulis.

Šių metų M.A.M.A. apdovanojimuose bus gausu pasirodymų, sukurtų išskirtinai tik šiam renginiui, o daugiausiai dėmesio bus skiriama duetams. Negana to, lietuviai išvys ir iš Latvijos atvykusius, seniai pamiltus „Brainstorm“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų