REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 kulinarinėje laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius, Tomas Rimydis ir Odeta Jackytė-Kudopčenkienė improvizuos silkės tema – nuo sriubos iki spurgų, ar blynelių su silkės įdaru.

TV3 kulinarinėje laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius, Tomas Rimydis ir Odeta Jackytė-Kudopčenkienė improvizuos silkės tema – nuo sriubos iki spurgų, ar blynelių su silkės įdaru.

REKLAMA

Be naudingų receptų, laidos šefai pasidalijo ir patarimais, kurie pravers sukiojantis virtuvėje.

Laidos viešnia, tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Jackytė Kudopčenkienė dalinosi patarimu, kaip nesudėtingai namuose išpjauti silkės file. Odeta detaliai parodo, ką ir kokia tvarka reikia atlikti, kad išpjauti silkės filė būtų nesudėtinga.

Receptą, ką pagamino Odeta, žiūrėkite vaizdo įraše.

Tomas Rimydis siūlo silkės kapotinį. Šis silkės kapotinis nepaliks abejingų, puikiai tinka patiekti kaip patiekalą, arba užtepėlę duonelėms.

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

 

Vylius Blauzdavičius rekomenduoja: jei ieškote, kaip marinuoti silkę šventėms, tai šį variantą būtina išbandyti. Cinamonas suteikia neįprasto, bet labai puikaus skonio, patiks visiems svečiams. 

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų