REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visą savaitgalį Lietuva atsisveikino su netikėtai mirusiu humoristu, televizijos laidų ir renginių vedėju Vitalijumi Cololo.

Visą savaitgalį Lietuva atsisveikino su netikėtai mirusiu humoristu, televizijos laidų ir renginių vedėju Vitalijumi Cololo.

REKLAMA

Pirmadienį Vitalijus amžino poilsio atgulė Druskininkų „Ratnyčios“ kapinėse.

Į laidotuvių ceremoniją pagerbti humoristą susirinko daugybė žmonių, taip pat ir komikas Raimondas Šilanskas, Gintautas Kirkila-Klarkas iš grupės „Balius", Indrė Stonkuvienė, aktorė Aušra Štukytė, galiūnas Vidas Blekaitis. Atsisveikinti su a. a. V. Cololo atvyko mokyklinis autobusiukas jo gerbėjų ir baikerių klubas. Artimųjų prašymu, Vitalijaus atminimas buvo pagerbiamas tik kukliu baltu gėlės žiedu ir žvakute. 

Po laidotuvių Raimundas Šilanskas negalėjo sutramdyti ašarų: „Jis buvo nuostabus, šiltas žmogus, geras draugas, puikus humoristas. Vitalijų pažįstu nuo 1992-ųjų, koncertavau Šiauliuose, jis vadovavo pedagoginio klubui. Vėliau jį pasiėmiau į laidą „Tegyvuoja karalius“, iškart mačiau jo talentą. Jei jis būtų turėjęs teatrinį išsilavinimą, jam Lietuvoje nebūtų buvę lygių.“

REKLAMA
REKLAMA

Šeima nuoširdžiai dėkojo visiems už palaikymą, tačiau prašė gerbti privatumą ir šį skausmingą laikotarpį leisti jiems ramiai gedėti.

REKLAMA

„Dėkojame visiems už palaikymą. Jaučiame visų Jūsų paramą. Netikėta Vitalijaus mirtis pribloškė mus visus. Vis dar bandome suprasti ir įsisąmoninti tai, kas įvyko. Bet kalbėti apie tai per sunku. Todėl prašome nedraskyti širdies skambučiais ir klausinėjimais“, – prašė velionio žmona Inga.

Kapą su urna nuklojo baltų žiedų jūra, čia suspindo dešimtys žvakučių, kurias uždegė susirinkę Vitalijaus draugai, šeima ir artimieji.

Garsus vyras atgulė kapinėse šalia savo draugo, rotary.lt klubo nario Evaldo Matulevičiaus. Prie jo kapo Vitalijaus žmona Inga padėjo gėlių puokštę. 

REKLAMA
REKLAMA

Skyrė dainą 

Dukra Evita, įjungusi muziką, sudainavo legendinę dainą „Pavakary“, skirtą tėčio atminimui. Dainą palydėjo jos ištarti žodžiai susirinkusiems: „Tėtis nenorėtų, kad mes liūdėtume.“ 

Netrukus ji grįžo prie savo mamos, įsikibo į parankę ir toliau kartu su visais meldėsi.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Vitalijus kartu su žmona Inga atostogavo Ispanijoje ir lankėsi pas artimą bičiulį Valdą Burnį, dar žinomą kaip grupės „Išjunk šviesą“ vokalistą. Gruodžio 2-ąją Lietuvą sukrėtė žinia apie netikėtai mirusį humoristą. Vyras mirė Ispanijoje, kur jam buvo atlikta operacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Taip atsitiko, visiems šokas. Viskas labai netikėta, nieko negaliu papasakoti. Šeimos pageidavimu, kol kas jokių komentarų negaliu duoti. Esu šalia, yra kitų rūpesčių, viskas įvyko greitai ir netikėtai“, – apie situaciją kalbėjo Valdas.

Druskininkuose gimęs graikų kilmės V. Cololo dirbo TV3 televizijoje, kurioje vesdavo įvairias pramogines laidas, dalyvavo televizijos projektuose, taip pat vaidino kino filmuose.

Rugpjūčio 3-iąją garsiam vyrui suėjo 45-eri. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų