REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Labdaros renginys (Fotobankas)

Gruodžio 7-oji, šeštadienis, tapo ypatingu Irūnai Puzaraitei-Čepononienei ir jos vyrui Rokui, mat pora pakrikštijo savo dukrelę Gloriją.

14

Gruodžio 7-oji, šeštadienis, tapo ypatingu Irūnai Puzaraitei-Čepononienei ir jos vyrui Rokui, mat pora pakrikštijo savo dukrelę Gloriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, krikštynų rytas prasidėjo ne nuo tokių smagių gaidų – socialiniuose tinkluose Irūna paviešino akimirką iš ligoninės.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Irūna vėliau pasakojo, kad sveikatos bėdos buvo ne juokais išgąsdinusios – moteris galvojo, kad net teks pamiršti šventę.

„Visą savaitę truputėlį negalavau, sirgo mūsų visa šeimyna, ir vakar ryte buvo jau visai blogai – sakiau, kad jei tokia savijauta, reikės atšaukti šventę, nes negalėjau net galvos pakelti nuo lovos. Buvo visi, kaip aš sakau, žiemos reikalai – bacilos, virusai, kosuliai. Bet nieko, dabar viskas gerai“, – tiek įvykusia švente, tiek ir pagerėjusia savijauta džiaugėsi I. Puzaraitė-Čepononienė.

REKLAMA
REKLAMA

I. ir R. Čepononių dukrelė pakrikštyta Kapčiamiesčio bažnyčioje. Čia jai suteiktas šventas Elžbietos vardas. Mergaitės krikšto tėvais tapo Irūnos sesuo Ineta ir jos vyras Ąžuolas Žvagulis.

„Viskas buvo labai gerai. Mes esame tokios nuomonės, kad krikštynos nėra kažkoks didelis balius. Susirinkome artimiausi žmonės, atlikome pareigą, apkrikštijome savo mažąją, pasėdėjome šeimos rate, pavakarojome“, – apie šventę kalbėjo Irūna.

Vis dėlto didžiausią įspūdį dviejų vaikų mamai paliko pati šventės kaltininkė, jos dukrelė: „Ji pramiegojo visą laiką, kas yra labai retas atvejis. Net kai krikštijant pylė vandenėlį ant galvos, ji irgi miegojo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primaname, kad Irūna ir Rokas Glorijos susilaukė šių metų rugsėjo viduryje. Buvusios grupės „Mokinukės“ dukra gimė rugsėjo 16-osios rytą, 6 val. 10 min. Mažoji Glorija vos gimusi svėrė 3,1 kg ir yra 51 cm ūgio.

Tiesa, tai – ne pirmasis Čepononių vaikas. 2017-ųjų liepą pora susilaukė pirmagimio sūnaus Toro.

Dar kiek anksčiau paklausta, kaip jai pavyko išlaikyti tokią figūrą, ji juokėsi, kad neįdėjo į tai jokių pastangų. „Patys jie nuo manęs bėga. Žindanti motina negali nei dietos laikytis, nei kažko drastiško daryti, siekiant greitai numesti svorio. Aš turiu be galo gerus genus, man nieko papildomai nereikėjo daryti“, – juokėsi Irūna.

REKLAMA

Moteris atviravo, kad jau po dviejų savaičių nėštumo svėrė tiek, kiek prieš jį: „Nėštumo metu priaugau 11 kilogramų, bet jau po 2 savaičių svėriau, kiek įprastai. Mano svoris būna apie 46 kilogramus.“

Anot moters, veikli moteris viską spėja, tačiau šiuo metu ji yra susikoncentravusi ties vaikeliu. „Visą laiką noriu skirti mažyliui, aš nesu iš tų, kuri viską daro dėl savęs ir nori išeiti kur. Viską suderinu, pasiimu vieną, kitą koncertą, kad išeičiau iš namų ir pravėdinčiau galvą, bet šiaip viską spėju“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų