REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Larisa Kalpokaitė

Žymi kino ir teatro aktorė Larisa Kalpokaitė visuomet spindi gera nuotaika bei pozityvumu. Garsi aktorė spėja ne tik suktis skirtingose filmavimo aikštelėse, bet ir atrasti laiko artimiems žmonėms.

17

Žymi kino ir teatro aktorė Larisa Kalpokaitė visuomet spindi gera nuotaika bei pozityvumu. Garsi aktorė spėja ne tik suktis skirtingose filmavimo aikštelėse, bet ir atrasti laiko artimiems žmonėms.

REKLAMA

Neseniai moteris nusifilmavo naujame daugiaserijiniame filme „Uošvių nepasirinksi“. Naujas prodiuserių kompanijos darbas atskleidžia visus, aštrius ir linksmus, santykių kampus tarp uošvių ir vaikų.

Posakis „anyta velnio pramanyta“ yra naudojamas ne vienoje šeimoje, tačiau Larisa džiaugiasi, kad jai su šiuo posakiu neteko susidurti.

„Man labai pasisekė su mano anyta, ji buvo nuostabus žmogus. Pamenu, kai ją pirmą kartą pamačiau, pagalvojau, kad ji – pradinių klasių mokytoja. Gražiai į kuodą sušukuoti pražilę plaukai, akiniai, visada pasitempusi, tokia ją prisimenu“, – apie pirmąjį susitikimą pasakojo Larisa. 

Aktorės anyta buvo labai talentinga siuvėja: „Smetonos laikais ji mokėsi pas profesionalią siuvėją, todėl užsakymų turėjo daug. Likimas lėmė, kad ji visą gyvenimą pragyveno kaime. Uošvis buvo ūkininkas, labai mylėjo žemdirbystę, todėl anyta buvo priversta pasilikti sodžiuje. 

REKLAMA
REKLAMA

Kas kelis mėnesius važiuodavo į Vilnių, ten apsiūdavo visus ponus ir gydytojus, ir vėl grįždavo į kaimą. Ji buvo auksinių rankų ir geros dušios moteris. Anyta mane priėmė iš karto, kai susipažinome, ji man padovanojo auksinį žiedą su rubinu, šiltai priėmė. Su uošviais man labai pasisekė, jie mane laikė dukra.“

REKLAMA

Larisa žino, kad jos atvejis gan retas, daug pavyzdžių ji yra girdėjusi nesėkmingų: „Ji visuomet sakydavo, kad yra laiminga ir dėkinga, kad myliu jos sūnų. Ji savo sūnums niekada nerinko marčių, jai svarbiausia buvo, kad jos vaikai būtų mylimi.“

„Ji tik vieną kartą buvo įsikišusi, kai sūnus buvo mažas ir kaprizingas, nesusilaikiau ir pasiėmusi vytelę norėjau pagąsdinti. Anyta griebė vaiką ir pagrasino, kad pati mums su vyru duos į kailį“, – juokėsi Larisa.

Pasak moters, visi namai laikėsi ant anytos pečių, ji turėjo stiprų charakterį: „Pinigus uždirbdavo ji, nes vyras dirbdavo ūkyje, buvo lauko darbininkas, gaudavo ne kažin ką. Galiausiai būdama 70-ties anyta nusprendė mesti siuvėjos amatą ir ėmėsi mezgimo. Visa šeima būdavo apmegzta.“ 

REKLAMA
REKLAMA

Prakalbus apie marčias, Larisa tikino, kad jai svarbiausia nuoširdumas, jos teigimu, žmogus turi nemeluoti ir nebūti savanaudiškas: „Svarbiausia negalvoti apie save, o galvoti apie savo vaiką, kaip jam yra gerai.

Juk susijungia du žmonės, į jų gyvenimą nereikia kištis. Laimė yra tada, kada vaikai į tą gyvenimą tave įsileidžia, leidžia sudalyvauti anūkų auklėjime. Aš anūkų dar neturiu, bet jau labai jų norėčiau.“

Aktorė sako, kad į savo suaugusio sūnaus asmeninį gyvenimą ji nesikiša: „Jis yra savarankiškas, gyvena atskirai, turi draugę ir man užtenka, kad jam viskas gerai. Visą gyvenimą turėjau labai gerą pavyzdį, todėl stengiuosi irgi nesikišti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Net konflikto atveju, tarp manęs ir vyro, anyta niekada nesikišdavo. Man net pikta būdavo, kad ji tyli, kai jos sūnus akivaizdžiai neteisus, bet dabar suprantu, kad ji viską darė teisingai. Geriausia pozicija nesikišti, pora tarpusavyje išsiaiškins.“

Miestas ar kaimas? Lašiniai ar sušiai? Dilemą įžiebs dvi uošvių šeimos, netikėtai atsidūrusios po vienu stogu. O kas taps jūsų favoritais? Visiems išsiilgusiems lietuviško humoro – valandos trukmės naujas lietuviškas daugiaserijinis filmas „Uošvių nepasirinksi“ – jau šį šeštadienį TV3 eteryje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų