naujienų portalas tv3.lt
2019.12.05 09:00

Kulinarinė laida „La maistas“ įgauna pagreitį. Šį sekmadienį virtuvės šefai ir laidos svečias Mindaugas Rainys gamino patiekalus be mėsos.

Tomo Rimydžio naminis karpio slėgtainis (nuotr. Organizatorių)

Tomo Rimydžio naminis karpio slėgtainis (nuotr. Organizatorių)

Laidos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir Mindaugas Rainys įrodė, kad gaminant be mėsos kasdien galima valgyti sočiai, skaniai ir sveikai. 

Vyliaus Blauzdavičiaus sultinga lašiša orkaitėje su grikių garnyru

 

Vyliaus Blauzdavičiaus sultinga lašiša orkaitėje su grikių garnyru

Vyliaus Blauzdavičiaus sultinga lašiša orkaitėje su grikių garnyru

Sultinga, gardi ir labai puikiai lėkštėje atrodanti lašiša, puikus pasirinkimas palepinti artimuosius. Tiekti labai skanu su citrininiu krapų padažu.

Receptą žiūrėkite:

Tomo Rimydžio naminis karpio slėgtainis

 

Tomo Rimydžio naminis karpio slėgtainis

Tomo Rimydžio naminis karpio slėgtainis

Originalus būdas, kaip pagaminti karpį. Šis naminis karpio slėgtainis nustebins ne tik išvaizda, bet ir skoniu, puikiai tiks ne tik Advento laikotarpiui, bet ir Kūčių vaišėms.

Receptą žiūrėkite:

Mindaugo Rainio čili troškinys be mėsos

 

Mindaugo Rainio čili troškinys be mėsos

Mindaugo Rainio čili troškinys be mėsos

Laidos svečias Mindaugas Rainys skanumynais tikrai neatsiliko nuo šefų. Jis ruošė du receptus. Vienas iš jų - žiemos vakarams sušildyti tobulai tinkantis čili troškinys be mėsos.

REKLAMA

Patikėkite, skanumu ir sotumu jis nenusileidžia klasikiniam čili troškiniui. Būtinai pabandykite - pažadame, liksite skaniai nustebinti.

Beje, kad troškinys būtų spalvingesnis, galite rinktis skirtingų rūšių konservuotas pupeles, pvz. raudonas pupeles derinti su baltomis ir/ar net juodosiomis pupelėmis.

Receptą žiūrėkite:

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.      

Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!

Nėra komentarų. Būk pirmas - komentuok!

Top Video

Farai. Klaipėdoje BMW lėkė tarsi viesulas: taranavo automobilį ir išrovė medį
DABAR RODOMA
Farai. Klaipėdoje BMW lėkė tarsi viesulas: taranavo automobilį ir išrovė medį
DABAR RODOMA
„Pasikalbėkim #IŠNAMŲ“ su Zuokiene apie savanorystę COVID-19 židinyje ir nemalonų vyro akibrokštą
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Nausėda gimtadienį sutiko Nidoje, keturių žvaigždučių viešbutyje
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Lietuvoje savaitgalį – susirgimų koronavirusu šuolis
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Egzaminai prasidės birželio 22 d.: aiškėja tvarka, kaip jie vyks
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Koronaviruso židiniai plečiasi globos namuose: sergančiųjų daugėja Antaviliuose, Širvintose
DABAR RODOMA
Vilniaus centre užpultas Anušauskas su žmona: ieško kaltininko
DABAR RODOMA
Gero vakaro šou. Sesutės Emilija ir Martyna pasakė, kuo užsiima jų tėtis
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Mįslingas trenerio nužudymas: kūną paslėpė taip, kad nesuuodė net tarnybiniai šunys
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Kaimynė gyvenimą pavertė tikru pragaru: nufilmavo, kas vyksta rytą vakarą
REKLAMA
Lašišos kotletukai
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo kaip išsivirti tobulą ...
Sūdyta lašiša (nuotr. Organizatorių)
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo kaip išsivirti tobulą ...
Žuvies marinatas
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstruos kaip išsivirti tobulą ...
Lašišos kotletukai
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstruos kaip išsivirti tobulą ...
Sprandinės šašlykai su sultiniu ir čili (nuotr. Organizatorių)
Daugelis esame valgę kiaulienos ar vištienos šašlykus. O antienos? O marinuotus burokėlių sultyse? Jei ne, žiūrėkite TV3 laidą „La Maistas“, kurioje šefai Tomas Rimydis ir ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų