REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Vaikinas pavertė savo namus į Hogvartsą (B. Thompsono nuotr.) (nuotr. facebook.com)

Tikri gerbėjai dėl savo mylimų filmų ar knygų herojų padarytų išties daug, vis dėlto vienas padavėjas iš Kalifornijos pritrenkė net ir visko mačiusius.

6

Tikri gerbėjai dėl savo mylimų filmų ar knygų herojų padarytų išties daug, vis dėlto vienas padavėjas iš Kalifornijos pritrenkė net ir visko mačiusius.

REKLAMA

Brianas Thompsonas nusprendė savo miegamąjį paversti į beveik indetišką iš filmų apie burtininką Harį Poterį.

Vaikiną įkvėpė apsilankymas Universal Studios atkurtoje Hogvartso burtų mokykloje, kurioje neva mokėsi minėto filmo herojai. Tiesa, kadangi vaikinas dirba padavėju vietinėje kavinėje, jam visa tai atkurti buvo kiek sunkiau – Brianas šiam reikalui tegalėjo skirti ribotą kiekį lėšų. „Žinojau, kad tai bus iššūkis, tačiau tai tik dar labiau mane pakurstė“, – sakė jis.

Visiškam kambario pakeitimui jam prireikė net 18 mėnesių – jis pirko panaudotus baldus, o visą kitą darbą stengėsi nudirbti pats.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, vaikinas ant lubų netgi atkartojo garsiasas Hogvartso lubas didžiojoje salėje. Įsūdingos žvaigždės ir neva danguje sklandančios žvakės tikrai negali nepadaryti įspūdžio.

REKLAMA

„Kadangi taip neturėjau pinigų, tai privertė didinti mano kūrybiškumą, inovatoriškumą ir apsukrumą“, – pridėjo jis.

Po metų su puse pagaliau pabaigęs savo projektą, vaikinas sakė, jog tikisi, kad net ir knygos apie Harį Poterį autorį J. K. Rowling galėtų juo didžiuotis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar gegužės mėnesį visus „Hario Poterio“ gerbėjus pasiekė ir kita maloni žinia. Pasirodo, kad knygų apie magiją autorė J. K. Rowling planuoja istoriją pratęsti.

Anot užsienio žiniasklaidos, rašytoja tikisi išleisti dar 4 knygas apie Harį Poterį bei jo draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad minėtose knygoje bus daugiausiai gilinamasi į magijos mokslus, kuriuos bandė krimsti Haris ir kiti Hogvartso burtų mokyklos mokiniai.

„Knyga leis sužinoti daugiau apie tradicinę magiją iš paties Hario Poterio. Pasiruoškite į visą tai nerti giliau“, – teigiama Pottermore tinklaraštyje.

Pirmoji knyga apie Harį Poterį buvo išleista dar 1997 metais, o netrukus pagal šią bei sekančias knygas sukurta ir filmų. Paskutinysis dienos šviesą išvydo dar 2011 metais.

Filme pagrindinius vaidmenis sukūrė dabar puikiai žinomi aktoriai: Danielis Radcliffe’as, Emma Watson bei Rupertas Grintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų