REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Dan Bilzerian (nuotr. Instagram)

Skandalingasis Danas Bilzerianas jau ilgą laiką yra žinomas kaip pats tikriausias vakarėlių liūtas. Žinomas vyras taip pat užvaldo ir socialinius tinklus – jį seka beveik 30 mln. internautų. 

13

Skandalingasis Danas Bilzerianas jau ilgą laiką yra žinomas kaip pats tikriausias vakarėlių liūtas. Žinomas vyras taip pat užvaldo ir socialinius tinklus – jį seka beveik 30 mln. internautų. 

REKLAMA

Nesibaigiantys pinigai, alkoholis, vakarėliai ir pavydėtino grožio merginos – tokia garsaus vyro kasdienybė. 

Ne paslaptis, kad išskirtinio dėmesio jis sulaukia ir dėl to, kad viską akivaizdžiai demonstruoja savo sekėjams – vyras dalijasi erotiškais merginų kadrais, vakarėlio ištraukomis ar savo laisvalaikio nuotraukomis bei vaizdo įrašais. 

Tiesa, tų, kurios nori patekti į Dano vakarėlius, taip pat apstu. Tik čia patenka tikrai ne kiekviena. Merginas atsirenka pats vyras, o tada jo komanda susisiekia su išrinktosiomis, kurios nemokamai gauna skrydžius privačiais lėktuvais, apgyvendinimą ir svaigias akimirkas. 

Viena mergina, kuri apsilankė privačiame D. Bilzeriano vakarėlyje, papasakojo, kaip visos linksmybės atrodo iš arčiau. 

REKLAMA
REKLAMA

„Vieną dieną su manimi susisiekė jo atstovas, kuris pasakė, kad tapau laimingąja, kurią atrinko atvykti į prabanga alsuojantį Dano vakarėlį. Tuo metu kaip tik buvau išsiskyrusi, todėl nesivaržiau ir nusprendžiau pasiryžti šiai avantiūrai“, – pokalbį pradėjo ji. 

REKLAMA

Mergina sakė, kad ją nustebino tai, jog tokios prabangos, apie kokią ji tik galėjo pasvajoti, čia nebuvo. „Viskas atrodė lyg aukščiausio lygio klubas, bet tikrai nei aukso, nei deimantų ten nebuvo“, – sakė mergina. 

Ji atskleidė, kad atmosfera vos tik įžengus į D. Bilzeriano vilą nebuvo pati maloniausia. Pasak merginos, iškart suprato, kad čia kiekviena moteris ar mergina viena į kitą žiūri lyg į didžiausią priešę. 

„Vakaro eigoje susipažinau su keliomis merginomis, mes šnekučiavomės. Supratau vieną esminį skirtumą – dalis čia yra atvykusių tik dėl to, kad galėtų būti su bene garsiausiu pasaulio vyru, taip išgarsėtų socialiniuose tinkluose, o kitos – tik dėl pinigų. Danas tikrai moka didelius pinigus, kad jį apsuptų pačios žaviausios damos iš viso pasaulio“, – tęsė ji. 

Pasak anonime norėjusios likti merginos, vakarėlyje tikrai netrūksta svaigalų ir narkotikų, čia viskas vyksta be ribų. „Man keista, kaip merginos pačios kariasi jam ant kaklo, nors tikrai supranta, kad jis nei su viena jų gyvenime kartu nebus... Pamačiusi tą tuštybę aš tiesiog norėjau greičiau važiuoti namo. Labai džiaugiuosi, kad ten nepatyriau jokios seksualinės prievartos... Tų, kurios norėjo permiegoti su Danu, buvo užtektinai. Tai buvo tarsi orgija. Nesumeluosiu sakydama, kad per naktį jis pasimylėdavo 15-20 kartų. Partneres jis keičia tikrai dažniau nei kojines“, – skėlė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų