REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviškos irtuvės pasididžiavimas.

Jums reikės:


  • 100 gr lašinukų

  • 500 g išvirtų ir sugrūstų bulvių

  • 2 kiaušiniai

  • 1 šaukštas kmynų

  • 1 šaukštas krakmolo

  • svogūnas

  • 200 gr virtos mėsos


Paruošimas:

Į sugrūstą bulvių košę įmušti vieną kiaušinį, berti krakmolo druskos ir išminkyti. Į sumaltą mėsą berti kmynų, pipirų, druskos, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.Iš paruoštų bulvių padaryti apvalius blynelius, į vidų dėti mėsos įdaro ir sulenkus pusiau užspausti kraštelius. Blynus apvolioti miltais ir kepti riebaluose. Jei gaminote blynus su mėsa tai pateikti galite su lašinukais, bet ar nebus per riebu? Gal užteks ir grietinės, bei pieno? pipirų, druskos, apie 100 gr. riebalų kepimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų