Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nusiperki maximoj pasvinkusios mesos ir marinuot nebeteik. Dar galima pamaisyt su pasvinkusia silke.tiesiog pasaka
Tai tikro šašlyko receptas - jis nėra naujiena. Gaunasi skani sultinga mėsa. Tik žmonės prigalvojo visokių marmalu ir tikina kad tai tikrasis receptas. Nesuprantu kaip kažkokį šlamštą vadinti šašlyku kai nejauti mėsos skonio.
O jei svogūnus sutrinti su blenderiu į tyrę, efektas būtų dar geresnis.
@Egidijus Anksčiau pjaustydavau, dabar visada blenderiuoju, žymiai geriau ir greičiau.
Čia ne šašlykas, čia kepta mėsa
@vvvvvvvvvvvvvv Tipo geresnis yra su marmalu maišytas. Pirma išbandyt reikia o tada kažką komentuoti...
O kur čia plinta? Gal miestą ar šalį būtų galima?
Svoguna galima ir per blenderi sutrinti reikalinga tik sultis marinatui
Plinta kai korona, tada nevalgysiu tokio šlamšto, jau geriau žaibo trenktus šašlykus rysiu{žaibiškai greitus)
Tiesiog puikaus skonio, svoguno skonio valgai atrodo tik svogunus
Fu šlyksiau ir buti negali
@Adolf Hitler Ar bandei?
Dar žiūpsnis čiobrelio ir rūkytos paprikos
@Dalius Ir nemaisytu tėviškės lašai prie šaslykucio
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų