REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujienų portalas tv3.lt pristato originalias kalėdinių užkandžių idėjas. Savo kuriamų šventiškų skanumynų receptais kviečiame dalintis komentarų skiltyje.

Naujienų portalas tv3.lt pristato originalias kalėdinių užkandžių idėjas. Savo kuriamų šventiškų skanumynų receptais kviečiame dalintis komentarų skiltyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuno ir grybų užtepėlė

Reikės:

Alyvuogių aliejaus

1 svogūno (smulkiai supjaustyto)

100 g. pievagrybių

1 skardinės tuno

Jūros druskos

Juodųjų pipirų

250 g. majonezo

Petražolių

Duonelės ar duonos lazdelių

Kaip gaminti:

Keptuvę pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Ant silpnos ugnies kepkite susmulkintus svogūnus apie dešimt minučių, kol jie pagels. Į keptuvę sudėkite grybus ir dar kelias minutes kepkite gautą masę. Nusausinkite iš skardinės išimtą tuną ir jį taip pat įdėkite į keptuvę. Mišinį pabarstykite jūros druska ir juodaisiais pipirais. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, į mišinį įdėkite majonezo, tuomet uždėkite keptuvę ant silpnos ugnies, kol ji įšils. Šiltą užtepėlę apibarstykite petražolėmis. Patiekite su duonos lazdelėmis, duona ar daržovių lazdelėmis. Skanaus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų