Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Autorius mėšlas.
Autorius debilas
Nuotrauka graži, bet bulvės šalia.... Kažkaip neįprasta man, gerai ta bulvyte, bet jau geriau atskirai pvz su šaltibarsčiukais...))
Kas per durnius sugalvojo mėsa majonezo marinate, cia šūdo krūva o ne šašlykai
Gerai tam majoneze marinuota mesa nemiriau dar sudus jus pazat mandruoliai
Ne pačių užauginta mėsa jau yra nuodas
Geras sultingas šašlykas 1kg sprandines 500 g svogūno. Svogūna supjaustom rankom sutrinam, arba per mėsmale sumalam, druskos, juodo pipiro pagal skonį. Nereikia kitokių papildų! Marinuojam 3h minm, o geriausia išvakaro o rytoj kepti, tik svogūna atskirti nuo mesos tinka ir vištienai......... Paragaves suprasi natūraliau skaniau
O siaubas ,majoneze marinuota mėsa nuodas kepti ant žarijų !!!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų