Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Deja, šnicelis yra plonas mėsos gabalas, paniruotas džiūvėsėliuose. Ir tikrai ne maltos mėsos.
Kaip tik šnicelis ir daromas iš maltos mėsos,kai kurie komentuoja patys tikrumo nežinodami.
Čia ne šnicelis,bet frikadelė.Šnicelis vokiečių patiekalas ir pats pavadinimas tai sako:pjausnis!!!O gaminamas ir labai mėgstamas vokiečių ,iš kiaulienoskumpio atpjaustant plonas jo riekeles ,išmušant,paniruojant pačiais įvairiausiais būdais(pvz plakta grietinėlė)ir kepant karštuose riebaluose .Daro jį ir iš veršienos tai jau subtilus.Niekaip lietuviai neišmoksta vadinti patiekalus tikrais vardais ,vis dar sovietmetis.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų