REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vakar užsiraugiau, o šiandien jau kramsnoju gardžius agurkėlius. Šįsyk agurkus raugiau karštu vandeniu. Kokio gerumo gavosi, kokie traškūs, mmm... superiniai. Greitai raugti agurkėliai puikiai tiks prie mėsos, kepsnių, šašlykų ir pan. Karštu vandeniu agurkus raugiau nesyk, receptas patikimas visu 100 procentu, todėl primenu jums jį darsyk, o kas nebandėte, būtinai išbandykite“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Vakar užsiraugiau, o šiandien jau kramsnoju gardžius agurkėlius. Šįsyk agurkus raugiau karštu vandeniu. Kokio gerumo gavosi, kokie traškūs, mmm... superiniai. Greitai raugti agurkėliai puikiai tiks prie mėsos, kepsnių, šašlykų ir pan. Karštu vandeniu agurkus raugiau nesyk, receptas patikimas visu 100 procentu, todėl primenu jums jį darsyk, o kas nebandėte, būtinai išbandykite“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

 

Reikės:

  • 56 agurkų,
  • krapų,
  • 23 lauro lapų,
  • 34 česnako skiltelių,
  • 56 juodų pipirų (žirnelių),
  • ~ 1 l. karšto vandens,
  • 1 v.š. druskos,
  • 1 v.š. cukraus

Prieš raugiant agurkus palaikiau juos šaltame vandenyje apie porą valandų. Agurkus supjausčiau griežinėliais, česnako skilteles supjausčiau mažesniais gabaliukais. Karštame vandenyje ištirpunau cukrų ir druską, gerai išmaišiau. Į indą sudėjau krpaus, kelias česnako skilteles, piprus ir sudėjau pjaustytus agurkus (galite agurkų ir nejaustyti).

Ant viršaus sudėjau likusius krapus, pipirus, česnaką, lauro lapelius, įmečiau juodųjų serbentų ( vietoj lapų ) ir užpyliau karštu vandeniu. Uždengiau indą ir palikau agurkus virtuvėje parai laiko. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų