REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aš dažniausiai kepu mielinius blynus, jie visada gaunasi purūs, minkšti ir stori kaip „pagalvėlės“, – juokiasi tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Aš dažniausiai kepu mielinius blynus, jie visada gaunasi purūs, minkšti ir stori kaip „pagalvėlės“, – juokiasi tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 450 gr miltų, 7 gr mielių (sausų), 3 - 4 v.š. cukraus, žiupsnelis druskos, 2 kiaušinių, 500 ml. šilto pieno, 200 gr razinų ir džiovintų spanguolių.

Į dubenį su miltais subėriau mieles, cukrų ir druską. Kiaušinius suplakiau su šiltu pienu ir sumaišiau su miltais. Beliko suberti verdančiu vandeniu nuplikytas razinas ir viską kartu gerai išmaišyti. Dubenį uždengusi laikiau šiltai ~30 minučių.

Tešla labai gerai iškilo, tad beliko kepti mielinius blynelius. Kepiau blynelius keptuvėje su aliejumi, apkepant iš abiejų pusių. Iš nurodytų produktų kiekio gavosi 23 blyneliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų