Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tas nieko neuždirbimas (minusas) kitais metais atidarys keleta "filialu"....
Huj**soskė ,laiko kaip tauta rašo
Ėskit patys tą mėšlą
Nevslgiau šito ir nevalgysiu . Tegu kiti džiauges kačių ir šunų mėsa . Tai ne valgis .
@Ne
Niekam neidomi tavo nuomonė, nevalgau nevalgau, tai pys.k mx sustipes triedale.
kebabu nevalgau.kiaulienos saslyku issikepu savaitgaliais.
Lietuvą pavertė kebabų valstybe. Šlykštu!!! Privežė juodašik..., mergos gulasi po kiekvienu, paskui ašaroja ir kepa kebabus. Kur dingsta Lietuvos tradicijos? Ogi kebabai nugalėjo. To šūdo nenorim nei matyti, o juo labiau valvyti. Tegu tie ir tos parsidavėlės ėda. Šlykštu į juos bei ju kebabus žiūrėti. Kie visi kaip ir kebabai, šūdų mišimys
@Ilona
Seniai turbūt diedo neturėjai, kad tokia pikta ant kebabo
Dar daug kas neteisingai vadina, kebabas - tai keli mesgabaliai, o jau kaip patiekta, jau visaip, ar lavase, ar su bulvytem, ar pitoj, su kazkokiu gal padazu.. o runkeliai kebabu vadina jau visa sumustini lavase susukta, su padazu, salotom
Aš kai noriu skanaus kebabo nueinu pas turkeli ir jis man padaro uz max 8 eur. Ir jei norit gero azijietiško eikit pas azijieti. Sušiai kuriuos valgom amerikonų išmislas. Pas japonus tokiu sušių nėr. Tai ka šita verslininkė daro ir reklamuoja, turkijoj butų pasiusta ant trijų.
Vaikai, neturit ką veikti, kad nesąmones rašinėjat? Eikit geriau į kiemą su kamuoliu pažaisti.
@ridikas
Uostyk bybį seni
Žurnaliūgų š.ūūū.d.ma.la
Šiuos Ilonos kebabus vadina brangiausiais Lietuvos pajūryje: štai kiek teks pakloti už išskirtinį skonį