REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dakbokkeumtang (korėjietiškas vištienos troškinys). Man labai patiko. Toks labai paprastas, bet skonio prasme labai skanus. Gaminsiu tikrai dar ne kartą ir jums rekomenduoju“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Dakbokkeumtang (korėjietiškas vištienos troškinys). Man labai patiko. Toks labai paprastas, bet skonio prasme labai skanus. Gaminsiu tikrai dar ne kartą ir jums rekomenduoju“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Reikės:

  • 700 g vištienos kulšelių be odos ir kaulų;
  • 1 svogūnas;
  • 1 morka;
  • 4 bulvės;
  • 1.5 l vištienos sultinio;
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
  • 1 nedidelis pundelis svogūno laiškų;
  • 1/2 šaukšto raudonojo kario pastos.

Į puodą pilame aliejų ir jame pakepiname iki skaidrumo smulkintus svogūnus. Sudedame smulkintą vištieną (pjaustau 1 kąsnio gabaliukais) ir dedame šalia svogūnų. Pakepiname kelias minutes. 

Tuomet dedame smulkintas morkas, kubeliais pjaustytas bulves, užpilame sultiniu ir uždengus dangčiu ant vidutinės kaitros troškiname 20 min., kol bulvės bus minkštos ir vištiena paruošta. 

Dedame kario pastą, išmaišome ir dar 5 min patroškiname. Beriame svogūno laiškus (nors jie nėra būtini). Rekomenduojama valgyti su virtais ryžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų