REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šias salotas gaminau jau ne kartą ir ne du, o daugybę kartų, kai jų receptą papasakojo gera draugė L. prie kavos puodelio. Produktai šioms salotoms tikrai randami kiekvienos šeimininkės namuose, tad be vargo galima jas pasigaminti“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šias salotas gaminau jau ne kartą ir ne du, o daugybę kartų, kai jų receptą papasakojo gera draugė L. prie kavos puodelio. Produktai šioms salotoms tikrai randami kiekvienos šeimininkės namuose, tad be vargo galima jas pasigaminti“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 1/2 nedidelio šviežio kopūsto; 1 rūgštus obuolys; 1 ilgavaisis agurkas arba 4 nedideli; nedidelis pundelis svogūno laiškų; 4 šaukštai konservuotų kukurūzų; 2 šaukštai grietinės; 2 šaukštai majonezo; nedidelis pundelis šviežių petražolių; pagal skonį druskos; pagal skonį juodųjų pipirų.

Kopūstų mišrainės receptas

Kopūstą supjaustome rėžiukais, obuolį ir agurką – kubeliais. Į dubenį suberiame kopūstus, obuolį, agurką, kukurūzus, sudedame smulkintus svogūno laiškus, petražoles. Dedame majonezą, grietinę, pagardiname druska bei pipirais ir gerai išmaišome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų