Šią kopūstų mišrainę gamina jau eilę metų: skonis nepakartojamas | tv3.lt
  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šias salotas gaminau jau ne kartą ir ne du, o daugybę kartų, kai jų receptą papasakojo gera draugė L. prie kavos puodelio. Produktai šioms salotoms tikrai randami kiekvienos šeimininkės namuose, tad be vargo galima jas pasigaminti“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šias salotas gaminau jau ne kartą ir ne du, o daugybę kartų, kai jų receptą papasakojo gera draugė L. prie kavos puodelio. Produktai šioms salotoms tikrai randami kiekvienos šeimininkės namuose, tad be vargo galima jas pasigaminti“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 1/2 nedidelio šviežio kopūsto; 1 rūgštus obuolys; 1 ilgavaisis agurkas arba 4 nedideli; nedidelis pundelis svogūno laiškų; 4 šaukštai konservuotų kukurūzų; 2 šaukštai grietinės; 2 šaukštai majonezo; nedidelis pundelis šviežių petražolių; pagal skonį druskos; pagal skonį juodųjų pipirų.

Kopūstų mišrainės receptas

Kopūstą supjaustome rėžiukais, obuolį ir agurką – kubeliais. Į dubenį suberiame kopūstus, obuolį, agurką, kukurūzus, sudedame smulkintus svogūno laiškus, petražoles. Dedame majonezą, grietinę, pagardiname druska bei pipirais ir gerai išmaišome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
-->
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų