REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai tikiuosi, kad manęs čia labai nenulinčiuosite, bet aš manau, kad galima valgyti kartais ir tą majonezą. Tik žinoma ne kasdien ir su protu. Gaivios kopūstų salotos su padažu prie kepsnio tiks puikiai“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Labai tikiuosi, kad manęs čia labai nenulinčiuosite, bet aš manau, kad galima valgyti kartais ir tą majonezą. Tik žinoma ne kasdien ir su protu. Gaivios kopūstų salotos su padažu prie kepsnio tiks puikiai“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Užtruksite apie 10 min., ingredientai: 0,5 kopūsto; 1 didelė morka; 3 v. š. majonezo; 1 v. š. Dižono garstyčių; 1 v. š. raudono vyno acto; 0,5 a. š. česnako granulių; Žiupsnis juodųjų pipirų; Žiupsnis druskos; 1 a. š. rudojo cukraus.

Mišrainės receptas

Kopūstą supjaustome ruoželiais, morką sutarkuojame. Majonezą sumaišome su garstyčiomis, cukrumi, česnako milteliais, actu, pipirais ir druska. Salotas užpilame padažu. Skanaujame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų