Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tai dar duniai koks cia durnius dar mokina lietuvi gamint bulviu koše? Kaimo žmogus visada vire ir virs bulves paprastai nukošia mažumėle dar nugarina sugrūda su mediniu kocelu pagardina biski pienu paspirgina sudytu lašinumu su raumenuku arba rukyta šonine pagal poreiki druskos irvalgo sau i sveikata uzgerdamas rugpieniu pienu.sotu ir sveika.
Nu jo,straipsnio autoriui su bulviu košės gaminimu ne kažką
O kur čia ta 1 klaida, minima pavadinime? Ir koks save gerbiantis šefas gali rekomenduoti vakar ruoštą maistą?
Bulviu kose skani yra su miltais sumaisyta (zemaitiskai - pusmarskone).Ir sveika ir skanu Negalima daug miltu sijoti,tik sauksta ar du,priklausomai nuo bulviu kiekio.
Oatys nemoka nesugeba tos koses isvirt kitus mokina durniau ir parasyt nebegalima paimkit mentele ir baksnokit per bulve durniai viena tokia labsi mojyta ease kad sguonoienio pienas tai karves ipiltas pienas ir kazka ten peizejo apie ta karves piena aguonpienije kaip pagalvoji kad passuly daug durniu jie cia po viena retkarciais pasirrodo.lauksim nauju pamokymu is durniu
Nęsamonė. Bulvių košė turi būti šviežia. Jokių blenderių. Ne bent kam patinka vaikiškos tyrelės.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų