Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Neturi proto arba ką veikti tai ir rašinėja belen ka
O man naujien.pabandysiu.
Paverkti sveika. Mažiau šlapinsis.
O juos su mikseriu nebutu paprasčiau sumalti. Ka?
Kam vargti ir maigyti svogunus, kad isskirtu sultis? Sublendinai svogunus, sukratei visa mase i marle, išspaudei visas sultis ant mesytes, palikai per nakti saldytuve.
Naujiena cha.
siulau salslykus martinuoti slapime. ir skonis bus naujas, ir praturtintas mineralais.
Sublenderiuoju svoguna su paprika raudona idedu majonezo ir kecupo, aisku druska pipiro daug itrinu sprandine. Pats skaniausias marinatas. Kas ragauja visi sako jog skanesnio neregavę niekur.
Pats taip marinuoju,bet pora val.per mažai.Jei tik su svogūnais,tai min.5-6val.o dar geriau kitą dieną.
Svogūną ne pjaustyti į marinatą reikia, o sutarkuot- tada jis visas į mėsytę susigers
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų