Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Drukteiniu tikrai pasitikiu
Tikiu, kad gerą nuojautą turit :)
Mili: "O iš kur žinot, kad perspausdinta iš rusiško šaltinio?".

Čia kaip tuose anekdotuose apie Petriuką, skamba lietuviškai (nors ir ne visada), bet nuojauta kužda, kažkur aš tai girdėjau, kita kalba braukiant... Čia kažkas panašaus, nors skaityti anksčiau to neteko, bet posakiai, citatos, problematikos pririšimas prie Rusijos realijų, manau, yra pakankamas pagrindas nepasitikėti autoriumi.
Beje, panašus kuriozas šioje svetainėje jau buvo. Čekuolio straipnyje mūsų Popiežius Inocentas buvo pramintas Inokientijumi... To pilnai užtenka..
Gurmanei,
o man rodos, jūs čia nesupratot. Gurmanas ir teigia, kad net mito tokio negalėjo būti, pateikiant pavyzdį, kad net vakarykštis mėšlo mežėjas dar nutuokia, kad į kibirėlį su ledu, įpilama truputį vandens. Na, aš taip spėju. Beje, niekada nesityčiojau iš jokios profesijos, bet negerai, kai į kavines ar tuo labiau restoranus ateina ne tos srities specai.
MITAS: Greičiausiai šampaną galima atšaldyti kibirėlyje su ledu.

Idiote net cili kaimo padavejas zino kad saldant vyna ar sampana Butina i kibireli su ledai ipilti truputi vandens
Tamstą nevadinsiu idiotu,bet dar kartą paskaitykite straipsnį. Jame šis mitas paneigiamas ir rašoma, kad geriausiai šaldyti kibirėlyje su vandeniu ir ledais. Kuris iš jūsų idiotas?
O iš kur žinot, kad perspausdinta iš rusiško šaltinio?
Gurmane, geri pastebėjimai.
Na bet straipsnio autorius tikras DEBILAS

Cituoju:MITAS: Šampanas visada yra visada tik iš Prancūzijos.
Toliau destomi visiski kliedesiai pagal autoriaus logika tada ir gruziniskas bei moldaviskas brendis gali buti vadinamas konjaku, o lietuviska samane viskiu !!! Idiotizmas ir tiek Sampanas ne tik privalo buti is Prancuzijos bet butinai pagamintas Sampanes regione!!!

MITAS: Šampanas visada turi būti šaltas.

10 laipsniu tai ka SHILTAS?????? Paragauk iki 10 laipsniu atsaldyto gerimo debile!!!!!

MITAS: Greičiausiai šampaną galima atšaldyti kibirėlyje su ledu.

Idiote net cili kaimo padavejas zino kad saldant vyna ar sampana Butina i kibireli su ledai ipilti truputi vandens
Teisingai. Kuo mažesnis "Po-okšt" - tuo skanesnis šampanas. O gerti jį reikia visai,kaip ir alų. Mažais gurkšneliais ir vis atsikvepiant. Gerti vienu mauku ir dar lašiniais užkasti - tai tik du gerus daiktus sugadinti.
Šampanas gėrimas-aristokratas ir gerti jį reikia atitinkamai nusiteikus. kitaip - tik pinigus išmesit ir stalą aptaškysit.
Klaidu ieskotojai geriau isiskaitykite, kas rasoma: Sampano gamybos isradejas ir mokslininkas, aprases sampano gamyba - tai ne vienas ir tas pats. Be to, neuzmirskite svarbiausio komentaru paradokso - PERSKAITETE teksta, kad ir koks jis bebutu. Ir jusu nuomone jau nieko nebereiskia, plebejai :)
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų