Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Mes visos savo virtuvėje esame žvaigždės ,o ne Audronė ar Rita gali mums aiškinti kiek krapų, agurkų, kiaušinių ar dar kaško dėti.Aš kai paskaitau tai jūs moteris virtuvėje esate naujokės.Išmokyte iš kirvio košę virti
                    
    
  
                                    Jei burokėliai nemarinuoti, tai tikrai reikia šiek tiek cukraus 
                    
    
  
                                    Boršči hot h,,, į pološči
                    
    
  
                                    Neturi ką veikti tai rašinėja kas y galvą šauna.
                    
    
  
                                    Su tokiais nagais, tikiu kad ji pirma karta mato šaltibarščius, už tai tokioms ir aiškina, kaip nulupti kiaušinį ir ką dėti į šaltibarščius, tokios tik žino kaip geriau paimti už koto
                    
    
  
                                    Ir jos nagai kaip barsciai.
O pagal tikra. Tai ne satibarsciai o kazkokia mamaliga ant nuotraukos .Ismokit ne vien skaniai gaminti, bet ir graziai.Jei dedat i saltsriube marinuotus burokelius dar su visu skystimu tai dekit ir grietineles bus labaiiii skanus. ....
  O pagal tikra. Tai ne satibarsciai o kazkokia mamaliga ant nuotraukos .Ismokit ne vien skaniai gaminti, bet ir graziai.Jei dedat i saltsriube marinuotus burokelius dar su visu skystimu tai dekit ir grietineles bus labaiiii skanus. ....
                                    Koše su koše valgit  ,kaškaip nesiderin.
                    
    
  
                                    Nieko naujo
                    
    
  
                                    kam isradineti dvirati, jei jau jis israstas.Visi pasidaro saltibarscius taip kaip megsta, cia nebereikia patareju
                    
    
  
                                    Čia ne barščiai o kažkoks raudonų burokų tire
                    
    
  
Rita pasidalijo skaniausių šaltibarščių receptu: išbandykite ir jūs