REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai morkų
  • 7 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas majonezo (indeliais)
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Morkas sutarkuojame burokine tarka. Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname kartu su morkomis. Viską sudedame į vieną indą, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir išmaišome su majonezu. Majonezo dėti pagal skonį.

Autorius: egle

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai morkų
  • 7 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas majonezo (indeliais)
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Morkas sutarkuojame burokine tarka. Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname kartu su morkomis. Viską sudedame į vieną indą, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir išmaišome su majonezu. Majonezo dėti pagal skonį.

Autorius: egle

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų