Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai morkų
- 7 vienetai svogūnų
- 1 vienetas majonezo (indeliais)
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Morkas sutarkuojame burokine tarka. Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname kartu su morkomis. Viską sudedame į vieną indą, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir išmaišome su majonezu. Majonezo dėti pagal skonį.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai morkų
- 7 vienetai svogūnų
- 1 vienetas majonezo (indeliais)
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Morkas sutarkuojame burokine tarka. Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname kartu su morkomis. Viską sudedame į vieną indą, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir išmaišome su majonezu. Majonezo dėti pagal skonį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą