Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek muskato
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 stiklinė kefyro
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus
- 500 gramų žuvies (filė)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Saliero šaknį išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais.
Svogūnus supjaustyti ir patroškinti kartu su salierais aliejuje.
Tada į salierų troškinį sudėti žuvį, įberti muskato, supilti kefyrą ir troškinti uždengus 15-20 min.
Patiekti troškinį su kapotais žalumynais ir citrinos griežinėliais.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek muskato
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 stiklinė kefyro
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus
- 500 gramų žuvies (filė)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Saliero šaknį išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais.
Svogūnus supjaustyti ir patroškinti kartu su salierais aliejuje.
Tada į salierų troškinį sudėti žuvį, įberti muskato, supilti kefyrą ir troškinti uždengus 15-20 min.
Patiekti troškinį su kapotais žalumynais ir citrinos griežinėliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą