Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 8 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, supjaustytas juostelėmis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- 600 gramų žuvies (filė, hekas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį sumalti kartu su puse svogūno.
Žuvies faršą sumaišyti su krapais ir prieskoniais, druska.
Iš faršo suformuoti kebabus ant iešmelių ir kiekvieną kebabą apvynioti 2 kumpio juostelėmis.
Orkaitės groteles ištepti aliejumi ir ant jų kepti kebabus 15 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 8 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, supjaustytas juostelėmis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- 600 gramų žuvies (filė, hekas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį sumalti kartu su puse svogūno.
Žuvies faršą sumaišyti su krapais ir prieskoniais, druska.
Iš faršo suformuoti kebabus ant iešmelių ir kiekvieną kebabą apvynioti 2 kumpio juostelėmis.
Orkaitės groteles ištepti aliejumi ir ant jų kepti kebabus 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą