REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 200 gramų pieniško šokolado ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos))
  • 150 gramų riešutų (arba barstiniai keksui)
  • 300 gramų zefyrų (maži)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai maltos aitriosios paprikos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

    Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
    sumaišykite.

    Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.

    Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus
    barstinius ar riešutus.

    Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

    Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 200 gramų pieniško šokolado ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos))
  • 150 gramų riešutų (arba barstiniai keksui)
  • 300 gramų zefyrų (maži)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai maltos aitriosios paprikos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

    Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
    sumaišykite.

    Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.

    Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus
    barstinius ar riešutus.

    Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

    Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų