Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 200 gramų pieniško šokolado ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos))
- 150 gramų riešutų (arba barstiniai keksui)
- 300 gramų zefyrų (maži)
- 2 arbatiniai šaukšteliai maltos aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
sumaišykite.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus
barstinius ar riešutus.
Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (žievelė)
- 200 gramų pieniško šokolado ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos))
- 150 gramų riešutų (arba barstiniai keksui)
- 300 gramų zefyrų (maži)
- 2 arbatiniai šaukšteliai maltos aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
sumaišykite.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus
barstinius ar riešutus.
Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą