Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens (gazuotas)
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą
Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.
Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.
Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens (gazuotas)
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą
Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.
Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.
Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą